Σελίδες

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Πιερικός - Ικανοποίηση για το Β΄ ημίχρονο Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Πιερικός

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010
Ικανοποίηση στον Πιερικό για την καλή απόδοσή του στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου κυρίως στο Β΄ ημίχρονο.
Οι παίκτες του Πιερικού παρά το σε βάρος τους σκορ αντέδρασαν πολύ καλά και μπορούσαν με την εμφάνιση τους στο Β΄ Ημίχρονο να πάρουν και την ισοπαλία.
Το γεγονός μάλιστα ότι ο Πιερικός απέδωσε καλύτερα στο β΄ ημίχρονο  είναι ενδεικτικό  και της πολύ καλής αγωνιστικής του κατάστασης. Αν   μάλιστα αναλογιστούμε ότι στο γήπεδο του Β΄9ολου επικρατούσε και μια κατάσταση από την πλευρά των φιλάθλων όχι συνηθισμένη τότε η εμφάνιση των παικτών χαρακτηρίζεται πιο καλή.
Οι παίκτες του Πιερικού προπονήθηκαν χθες κανονικά μετά το ρεπό της δευτέρας με μοναδικό απόντα τον Ολγκίν λόγω τραυματισμού του, και γι’ αυτό άλλωστε αντικαταστάθηκε.
Οι παίκτες ξεκίνησαν όλοι μαζί με το ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια έγιναν διάφορες ασκήσεις με μπάλα σε περιορισμένο χώρο.
Όσοι έπαιξαν στο παιχνίδι έκαναν προπόνησης για εβδομήντα λεπτά και αποχώρησαν. Οι υπόλοιποι συνέχισαν  με παιχνίδι έξι εναντίον έξι για περίπου μισή ώρα και ακολούθησε η αποθεραπεία. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνη (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: