Σελίδες

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 17.00

ΠΕΜΠΤΗ 11-3-2010
 
Έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις του Πιερικού Αρχέλαου για το Κυριακάτικο σουπερ παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερινης στις 5 το απόγευμα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των απανταχου Πιεριέων.
Από την έκβασή του κρίνεται κατά 90% η άνοδος στην Α2 ανδρών και ο Πιερικός Αρχέλαος είναι αποφασισμένος να οδηγήσει σε ήττα την επικίνδυνη ομάδα του Πανερυθραϊκού αφήνοντάς την πίσω βαθμολογικά και ανοίγοντας την ψαλίδα της διαφοράς σε σημείο που πλέον πολύ δύσκολα  θα ανατραπεί η πορεία προς την άνοδο.
Οι παίκτες του Δ. Γαλάνη δουλεύουν σκληρά και μεθοδικά πάνω σε συγκεκριμένο πλανο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό και δείχνουν πολύ καλή διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις.
Κρατείται όμως χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τις μεγάλες δηλώσεις και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην Α2 ανδρών.
Μόνο νίκη βλέπουν όλοι οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχέλαου κάνοντας έκκληση προς τους φιλάθλους θέλοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους ώστε να μετατρέψουν το κλειστό γυμναστήριο σε πύρινη λάβα που θα αναγκάσει τον Πανερυθραϊκό να υποκλιθεί στην ανωτερότητα της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης και να γνωρίσει την ήττα.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης ώστε ο Πιερικός Αρχέλαος να οπλιστεί με την απαραίτητη δυναμική που τόσο πολύ χρειάζεται σ’ αυτή την κρίσιμη και καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος και  να πάρει τη νίκη που θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την Α2 ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: