Σελίδες

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Πιερικός - Προπονήθηκε χθες ο Πιερικός

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010
Την πρώτη τους προπόνηση, προετοιμαζόμενοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο των πλέι-οφ ανόδου, πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
Όσοι έπαιξαν στον αγώνα της Τετάρτης με τον Εθνικό ακολούθησαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης ενώ οι άλλοι  έκαναν κανονικό πρόγραμμα.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι της Τετάρτης και αποχώρησαν σχετικά γρήγορα.
Στο δεύτερο γκρουπ ήταν οι παίκτες που δεν έπαιξαν και το πρόγραμμα που ακολούθησαν ήταν ζέσταμα με ασκήσεις ρυθμού και συναρμογής, λίγες ταχύτητες και ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια έγιναν παιχνίδια τακτικής σε μικρό γήπεδο με κανονικές εστίες επειδή οι παίκτες ήταν λίγοι και η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Πρόβλημα με τους κοιλιακούς ο Πέντα
Δεν παίζει την Κυριακή ο Κοντέων
Ο Πέντα που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Εθνικό δεν προπονήθηκε χθες επειδή έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς. Μπορεί χθες να μην προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό είναι αμφίβολη. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι να μην παίξει. Εάν πάντως και σήμερα δεν προπονηθεί τότε η απουσία του θα είναι σίγουρη. Στα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό που θα γίνουν την Κυριακή και την Τετάρτη δεν θα παίξει ο Κοντέων που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στα δύο αυτά παιχνίδια.
Συμπλήρωσαν κάρτες Χατζηζήσης και Τασίδης.
Στο παιχνίδι με τον Εθνικό δέχτηκαν κάρτα ο Χατζηζήσης και ο Τασίδης και θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές γιατί συμπλήρωσαν επτά και δέκα κίτρινες.
Οι δύο αυτοί παίκτες θα εκτίσουν την ποινή τους στα δύο τελευταία παιχνίδια με Εθνικό και ΟΦΗ.
(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: