Σελίδες

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Για τα πλέι-οφ ανόδου στην Σούπερ Λίγκα - Καμία σχέση ο χθεσινός Πιερικός με αυτόν της Κυριακής Πιερικός – Πανσερραϊκός 2-0

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010
Πολύ καλά ξεκίνησε το παιχνίδι ο Πιερικός στο δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό και στα πρώτα λεπτά ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά ήταν στις τελικές του προσπάθειες πολύ ακίνδυνος. Ενώ έφτανε πολύ ωραία στην περιοχή των γηπεδούχων, εκεί δεν ολοκληρώνονταν οι ....φάσεις που δημιουργούσε. Μετά το ημίωρο ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και δημιούργησε τρεις επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Πιερικού.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 70ο λεπτό στη διάρκεια του οποίου είχαν προηγηθεί με 1-0.
Στη συνέχεια οπισθοχώρησαν και προσπάθησαν να διατηρήσουν το 1-0 και έδωσαν έτσι την ευκαιρία στον Πιερικό να πιέσει, να είναι καλύτερος αλλά χωρίς πάλι να δημιουργεί τη μεγάλη φάση. Σε μια όμως γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων το σκορ έγινε2-0 και όλα είχαν τελειώσει.
Ο χθεσινός Πιερικός δεν είχε καμία σχέση με αυτόν της Κυριακής έστω και αν έχασε με 2-0.
Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, από τα μεγάφωνα του Σταδίου η Διοίκηση του Πανσερραϊκού απεύθυνε ευχές για γρήγορη ανάρρωση του Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου που ως γνωστό τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Οι καλύτερες φάσεις και γκολ
Στο 3’ ο Κόντος σούταρε από καλή θέση αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.
Στο 10’ ο Ρέγιες μετά από ωραία ενέργεια βρήκε το Θάνο στο σημείο του πέναλτυ μόνο αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτταρά.
Στο 21’ ο Θάνος έβγαλε την ωραία παράλληλη σέντρα αλλά ο Βοσκόπουλος απέκρουσε με προβολή πριν η μπάλα φτάσει στο Φρέντερικς ή το Ρέγιες που καραδοκούσαν.
Στο 27’ ο Λεοζίνιο μετά από ωραία ενέργεια και αφού ξέφυγε από δύο γύρισε τη μπάλα στον Κωνσταντινίδη που έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Γουμάγιας απέκρουσε.
Στο 32’ μια πολύ επικίνδυνη σέντρα - σουτ του Σκάγκλια από πλάγια θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Γουμάγιας.
Στο 35’ ο Μπαγκουρά γύρισε τη μπάλα στον Κωνσταντινίδη και αυτός από το σημείο του πέναλτυ σούταρε άουτ στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 38’ έξοχη εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στο παραθυράκι αλλά ο Γουμάγιας πετάχτηκε και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 49’ πολύ επικίνδυνη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κωνσταντινίδη απέκρουσε ο Γουμάγιας.
Στο 53’ ο Μπαγκουρά με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πιερικού και γράφει το 1-0.
Στο 58’ ο Χατζηζήσης έφυγε γρήγορα από δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Εξουζίδη που είχε προωθηθεί αλλά αυτός έφυγε πλάγια και έτσι έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Στο 67’ πολύ ωραίο σουτ του Λεοζίνιο πετάχτηκε και απέκρουσε ο Γουμάγιας.
Στο 70’ ένα πολύ ωραίο σουτ του Κόντου έφυγε μόλις άουτ. Από το λεπτό αυτό και μετά ο Πανσερραϊκός υποχωρεί θέλοντας να κρατήσει το υπέρ αυτού σκορ και ο Πιερικός είναι αυτός που έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά χωρίς να απειλήσει άμεσα την εστία των γηπεδούχων.
Αντίθετα ο Πανσερραϊκός σε μια γρήγορη αντεπίθεση, στο 85’ με το Γαλανόπουλο, ανεβάζει το σκορ στο 2-0. Και το γκολ αυτό ήταν ένα άπιαστο σουτ αφού η μπάλα καρφώθηκε στο παραθυράκι της εστίας του Γουμάγια.

Οι συνθέσεις
Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο (80’ Καλί), Μπανγκουρά, Κόντος (90’ Ανάκογλου), Σκάγκλια (83’ Παπάζογλου), Κωνσταντινίδης, Μιχαήλ, Λεοζίνιο, Ν. Ζαπρόπουλος.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Πλάτανος, Μαρτίνεζ, Μακρής, Παντελιάδης, Φρέντερικς (88’ Τσιτλακίδης), Θάνος, Ρέγες. 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαζάρου (Μακεδονίας), Αργυρός (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γαλανόπουλος - Χατζηζήσης, Ρέγες, Μαρτίνεζ, Παντελιάδης (ΤΟΠΙΚΗ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με αφορμή τις δηλώσεις του κ.κ.Προπονητού μας στον αγώνα με τον Πανσερραικό οτι για την ήττα ευθύνεται αυτος και μόνο αυτος και όχι οι ποδοσφαιριστες.Προς τι ομως το επεισόδιο μεταξυ αυτου και ορισμένων ποδοσφαιριστων στην προπόνηση της Δευτέρας που ανταλαχθηκαν υβρεις εκατέρωθεν,για πιο λογο εριξε το φταιξιμο σε ορισμενους ποδοσφαιριστες για την ηττα με 1-4...και γιατι στον 2ο αγωνα στις Σερρες χρησιμοποιησε τους συγκεκριμένους ποδοσφαιρστες κια για το τελικο αποτελεσμα ευθυνονται οι εποπτες σε 4-5 φασεις κυριοι της διοίκησης συνεχίζει γερά και δυνατα,μπάλα περνα πόδια δεν περναν οπως έπαιζε αυτος το ιδιο διδασκει και στους παιχτες μας.Πριν αναχωρήσει η ομαδα στις Σερρες δήλωσε ο κυριος αυτος οτι 8α χρησιμοποιούσε Νεους ,γιατι το καραβι χαθηκε.Το μόνο που εκανε ειναι να "κοροιδευει" τον κοσμο αυτους που πιστευει αυτός.ως προς το διπλωμα προπονητου που δεν δια8ετει για Α' Εθνικη ας μας δημοσιευσει τι διπλωμα διαθέτει.ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Στις δηλωσεις του που εκανε στις Σερρες οτι ευθυνονται οι εποπτες για 4-5 φασεις,γιατι στο ημιχρονο του αγωνα,ειχε επεισοδιο φραστικο και δεν ξερουμε και τι αλλο με καποιους συγκεκριμενους ποδοσφαιριστες.Ως προς το σημερινο δημοσιευμα του παλαιμαχου ποδοσφαιριστη του Πιερικου κ.Τοσκα,με αφορμη την παλαιοτερη δηλωση του κ.Σουλι για τον ποδοσφαιριστη της ομοδας που κλει8ηκε απο την Εθνική Νεων,που το ανεφερε σαν ενα γεγονος το οποιο προηλθε μετα απο παρενβασεις των γονιων,ισως θα η8ελες να σε καλεσουν και σε σενα στην Εθνικη ομαδα,αλλα μάλλον δεν το αξιζες αυτων των παιδιων γιατι ποδοσφαιρικα πρεπει να ισουν .....
Γιατι αυτο φαινεται και απο τον τροπο που στηνεις την ομαδα στο γηπεδο.