Σελίδες

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο κ. Σούλης Παπαδόπουλος - «Δική μου η ευθύνη για την ήττα. Δεν θέλω τα βάρη στους παίκτες»

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010
Λίγο πριν από την χθεσινή πρώτη προπόνηση προετοιμασίας για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που θα γίνει στις Σέρρες ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλαβε όλη την ευθύνη της ήττας λέγοντας ότι η ήττα στον προπονητή και οι ...νίκες στους παίκτες.
«Όταν χάνεις με 4-1 μέσα στην έδρα σου δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα. Δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, όπως άλλωστε είπα και στη συνέντευξη τύπου. Από δω και πέρα κοιτάμε μπροστά τα τρία παιχνίδια που έμειναν και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, αν και πλέον δεν έχουμε ελπίδες, να κάνουμε την υπέρβαση για ν’ ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα παίξουν και κάποια άλλα παιδιά για να τα δούμε αλλά και γιατί η ομάδα είναι πάρα πολύ κουρασμένη όπως άλλωστε όλες οι ομάδες και είναι ευκαιρία να δούμε σε δύσκολα παιχνίδια αυτά τα παιδιά.
Θα πρέπει όμως να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε την Κυριακή. Μπορεί να είναι η πρώτη φορά αλλά μας πειράζει πάρα πολύ κυρίως σαν ομάδα και λιγότερο ατομικά.
Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι όταν κερδίζουμε θα παίρνετε τα μπράβο και όταν θα χάνουμε θα παίρνω εγώ την ευθύνη. Ευτυχώς χάσαμε λίγες φορές και έτσι είναι λίγες οι φορές που πήρα την ευθύνη. Τι να κάνουμε έτσι είναι. Δεν θέλω να πέφτουν τα βάρη πάντα πάνω στους ποδοσφαιριστές. Ξέρω ότι έχουν τη προσπάθεια για να φτάσουν την ομάδα εδώ που την έφτασαν. Πολλοί λένε ότι ο Πιερικός έχει πιάσει ταβάνι. Εγώ όμως δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από μια συμμετοχή σε πλέι-οφ. Σίγουρα όμως, όπως και στην αρχή των πλέι-οφ ότι θέλει σκαλί - σκαλί γιατί άλλο να τερματίζεις δέκατος και άλλο να διεκδικείς την άνοδο μέσα από τα πλέι-οφ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είδαμε ότι στα δύο παιχνίδι είμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, με τον ΟΦΗ και τον Εθνικό. Με τον Πανσερραϊκό όμως δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα το σκορ είναι πλασματικό και σ’ αυτό συντέλεσαν πολλά πράγματα και συγκυρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν βρίσκεσαι με δύο γκολ στην πλάτη και μένεις και με δέκα η κατάσταση γίνεται πολύ δύσκολη. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ και πέτυχαν δύο γκολ, το ένα μέτρησε, το άλλο όχι, καλώς ή κακώς».

Β.Κ.: «Τα παιχνίδια θα είναι κριτήρια για την επόμενη χρονιά;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Δεν περίμενα τα παιχνίδια αυτά για να κρίνω τους ποδοσφαιριστές. Άλλο η φετινή χρονιά και άλλο η περσινή. Σίγουρα όμως η χρονιά είναι πετυχημένη από τη στιγμή που παίξαμε στα πλέι-οφ και έχουμε και άλλα τρία παιχνίδια. Φέτος πρέπει να σου πω ότι πολλοί έπαιξαν τραυματισμένοι και κάνανε ενέσεις για να παίξουν και όλο το αγωνιστικό λούκι το τραβήξανε 13-14 παιδιά».

Β.Κ.: «Τα νεότερα για τον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Με στενοχώρησε πάρα πολύ, είναι δυνατός και είναι σίγουρα σοβαρός αλλά θα πρέπει να κάνει κουράγιο. Η μαγνητική που θα κάνει αύριο (σήμερα) θα δείξει το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί».

Β.Κ.: «Η περίπτωση του Πέτα πως εξελίσσεται;»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Ο Πέντα έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και γι’ αυτό δεν έπαιξε στα δύο παιχνίδια. Επειδή δεν υπάρχει ενδιαφέρον για μας στα επόμενα παιχνίδια θα τον ξεκουράσουμε για να μην έχουμε πρόβλημα για τη νέα περίοδο. Αν υπήρχε όμως ενδιαφέρον θα έπαιζε. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να τον καταπονέσουμε».

Β.Κ.: «Όπως είδες και άκουσες πάρα πολλοί φίλαθλοι του Πιερικού μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και παρά την βαριά ήττα επευφημούσαν τους παίκτες και τον Πιερικό»
Σούλης Παπαδόπουλος: «Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ πάρα πολύ παρά την ήττα της ομάδας αναγνώρισαν την προσπάθεια των παικτών και γενικά της ομάδας και ήταν και πάλι κοντά στην ομάδα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».
Άρχισε η προετοιμασία του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι μες τον Πανσερραϊκό
Την πρώτη τους προπόνηση έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που θα γίνει στις Σέρρες και είναι το πρώτο του δευτέρου γύρου των πλέι-οφ.
Όσοι έπαιξαν την Κυριακή έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ όλοι οι άλλοι κανονικό πρόγραμμα. Δεν προπονήθηκαν Πέντα, Λαζαρίδης και Γιαζιτζόγλου. Σήμερα θα κάνουν νέα προπόνηση που θ’ αρχίσει στις 15:00 και αμέσως μετά την προπόνηση θ’ ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θ’ αναχωρήσει αμέσως για τις Σέρρες. Στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παίξουν νέα παιδιά.
Μαγνητική σήμερα ο Γιαζιτζόγλου
Σήμερα θα μεταβεί στην Θεσ/νίκη ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου για να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του άτυχου ποδοσφαιριστή. Οι πρώτες ενδείξεις λένε για ρήξη χιαστού κάτι που σημαίνει ότι ο Γιαζιτζόγλου ίσως χάσει την προετοιμασία. Να ευχηθούμε ο τραυματισμός του να είναι ελαφρύς ώστε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να χάσει μόνο το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς και να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της νέας περιόδου.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: