Σελίδες

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Από χθες το απόγευμα ο Πιερικός στις Σέρρες - Πανσερραϊκός – Πιερικός - Στην αποστολή και τέσσερις νεαροί

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010
Αμέσως μετά τη χθεσινή προπόνηση που άρχισε στις δυόμισι και τελείωσε στις τέσσερις το απόγευμα αναχώρησε η αποστολή του Πιερικού για τις Σέρρες για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Μπορεί ο Πιερικός να έχει πλέον το θέμα της διεκδίκησης της ανόδου στην Α’ Εθνική αλλά για τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού το παιχνίδι αυτό έχει ξεχωριστή σημασία γιατί είναι νωπή η πίκρα της βαριάς ήττας στο παιχνίδι που έγινε στην Κατερίνη και θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους επιζητώντας το οποιοδήποτε θετικό από τη ρεβάνς της πιο βαριάς φετινής τους ήττας.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος στο σημερινό παιχνίδι δεν έχει μαζί του τους τιμωρημένους Ολγκίν και Κοντέων και τους τραυματίες Πέντα και Γιαζιτζόγλου καθώς και τον νεαρό επίσης Λαζαρίδη που απουσιάζει λόγω τραυματισμού το τελευταίο δίμηνο.
Ο Πέντα έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς και ο προπονητή του Πιερικού έκρινε σκόπιμο να τον ξεκουράσει. Δεν αποκλείεται να μην χρησιμοποιηθεί ο Πέντα και στα υπόλοιπα παιχνίδια για να αποθεραπευτεί πλήρως και να επιστρέψει στη νέα περίοδο υγιέστατος.
Η χθεσινή προπόνηση
Η χθεσινή προπόνηση ήταν μικρότερης διάρκειας αφού κράτησε περίπου πενήντα λεπτά αλλά τα είχε όλα. Το ζέσταμα ξεκίνησε με μπάλα, στη συνέχεια έγιναν λίγες ασκήσεις ρυθμού και συναρμογής, λίγες ταχύτητες και ακολούθησε ένα δεκάλεπτο με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας στο οποίο υπήρχαν πολλά στοιχεία τακτικής. Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία.
Στις Σέρρες ταξίδεψαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Τόσκας, Μακρής, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Ρέγιες, Κόιτς, Γκουγκουλιάς, Θάνος, Τσιτλακίδης, Κωτσιόπουλος και Νίκου.
Τον αγώνα που θ’ αρχίσει στις 20:00 θα διαιτητεύσει ο κ. Σιδηρόπουλος  από τα Δωδεκάνησα με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου Μακεδονίας και Αργυρό Αθηνών ενώ τέταρτος είναι ο κ. Κωνσταντινίδης Μακεδονίας.
Σήμερα χειρουργείται ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου
Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο άτυχος Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου έδειξε ότι έχει πειραχθεί ο πρόσθιος χιαστός και θα χρειαστεί επέμβαση.
Η επέμβαση θα γίνει σήμερα το Διαβαλκανικό από τον κ. Μανώλη Παπακώστα.
Σε ότι αφορά τώρα την επιστροφή του αυτή θα καθοριστεί μετά την επέμβαση και αφού διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε το γόνατό του.
Ο χρόνος της πλήρους αποθεραπείας του θα προσδιοριστεί τις επόμενες μέρες και θα είναι από τρεις έως έξι μήνες. Εμείς να ευχηθούμε στον άτυχο Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου καλή επιτυχία στη σημερινή επέμβαση και πολύ γρήγορη επιστροφή του στις αγωνιστικές εκδηλώσεις της ομάδας.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: