Σελίδες

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-2

31/10/2010 olymposgr
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
 10′ ΓΚΟΛ!!! Κάθετη μπάσα του Πουλάκου στον Γκουγκουλιά, αυτός από δεξία με πλασέ κάνει το 1-0
14′ Διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για χέρι του Χατζή.
20′ Κεφαλιά-πάσα του Πουλάκου στο Μιλόσκοβιτς, αυτός με σουτ στέλνει την μπάλα στα πόδια του Μανιάτη ο οποίος την έδιωξε.
28′ Εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Πέντα από δεξιά, ο Μιλόσκοβιτς, με το κεφάλι στρώνει την μπάλα στον Πουλάκο, όμως το σουτ του φορ του Πιερικού πέρασε πολύ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33′ Γυριστό σουτ του Φαμπίνιο έξω από τη μικρή περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Καρακούτσης.
36′ ΓΚΟΛ!!! Ο Πέντα με μία περίτεχνη ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους , γύρισε την μπάλα παράλληλα , ο Χάλαρης έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι στην προσπάθειά του να διώξει και ο Πουλάκος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
53′ Ο Καρακούτσης αποκρούει σωτήρια στη δεξιά του γωνία, το συρτό σουτ του Καραδήμου μέσα από την περιοχή, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
70′ Σουτ-φάουλ του Φαμπίνιο , τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση.
83′ Δυνατό σουτ του Χάλαρη μέσα από την περιοχή με το οποίο μειώνει σε 2-1 η Καλλιθέα.
90+ Ισοφαρίζει η Καλλιθέα με σουτ του Καραδήμου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ): ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΟΥ, ΤΑΣΙΔΗΣ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ (49′ ΛΟΠΕΖ), ΧΑΤΖΗΣ, ΜΙΛΟΣΚΟΒΙΤΣ, ΠΟΥΛΑΚΟΣ (68′ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ), ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ, ΠΕΝΤΑ (73′ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ( ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ): ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ,(ΑΤΕΛΑΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ (80′ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΠΙΝΔΩΝΗΣ (46′ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ), ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΑΣΑΔΟ, ΧΑΛΑΡΗΣ, ΚΙΣΚΑΜΠΑΝΗΣ.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:ΓΚΡΑΝΑΣ Χ. (ΘΡΑΚΗΣ)

Α’ ΒΟΗΘΟΣ: ΧΑΡΙΤΣΗΣ Μ. (ΘΡΑΚΗΣ)

Β’ ΒΟΗΘΟΣ: ΒΑΝΤΣΗΣ Ι. (ΔΡΑΜΑΣ)

4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΥΖΑΣ Γ. (ΔΡΑΜΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: ΤΖΙΚΑΣ Ι. (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΣΤΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ): Σήμερα το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο κακό, δεχτήκαμε πολύ γρήγορα ένα γκολ, μείναμε πίσω στο σκορ, δεν είχαμε καλές αποστάσεις , δεν είχαμε καλή συνοχή γραμμών, δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δίκαια ζητήσαμε ένα πέναλτι το οποίο θα μπορούσε να είχε δοθεί  και στη συνέχεια δεχτήκαμε ακόμη ένα γκολ.. Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο μπήκε μια άλλη Καλλιθέα , αλλάξαμε κάποια πράγματα, πραγματοποιήσαμε μία αλλαγή στην αρχή του ημιχρόνου και γρήγορα και μία δεύτερη και νομίζω ότι ήμασταν εμείς η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Είχαμε δοκάρι, είχαμε μία ευκαιρία και με συνεχή προσπάθεια και συνεχή επιθετικότητα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να πάρουμε το βαθμό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ): Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα και αυτό το παιχνίδι ήταν μία αυτοχειρία. Ένα παιχνίδι εύκολο για μας με ένα πρώτο ημίχρονο που είδαμε ημίχρονο πρωτοβουλίας όπου κάναμε εύκολα το 2-0, μπορούσε να γίνει και 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μία άλλη ομάδα στο γήπεδο. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανέναν γιατί όταν έχεις ένα 2-0 παίζεις πιο απελευθερωμένα, αυτό όμως δεν το είδα στο δεύτερο ημίχρονο αν και υπήρξαν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Δεν εξετάζω ποιος μπήκε και ποιος βγήκε. Αυτό που συνέβη ήταν μία αυτοχειρία. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση γιατί υπολογίζαμε του τρεις πόντους αυτού του παιχνιδιού. Από δω και πέρα τα πράγματα είναι δύσκολα βαθμολογικά, έχοντας παίξει πέντε παιχνίδια και έχοντας χάσει επτά βαθμούς. Θα πρέπει να βρούμε κουράγιο στη διακοπή. Αυτό έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, ότι τρώμε εύκολα γκολ , το βλέπουμε ακόμα κι όταν προηγούμαστε με 2-0. Αυτή νομίζω ότι είναι η Αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. Εύχομαι στην προσπάθεια που κάνει η Καλλιθέα, τα καλύτερα. Είτε παίζουνε με έναν επιθετικό, είτε παίζουμε με δύο, το πρόβλημα είναι αλλού. Τα περισσότερα γκολ που έχουμε φάει, τα έχουμε φάει σε φάση οργανωμένης άμυνας και όχι σε φάση αντεπίθεσης. Το πώς θα το λύσουμε; Γι΄ αυτό είναι οι προπονητές, γι’ αυτό είναι και οι ομάδες. Η λύση είναι να ρθει ο Δεκέμβριος.
ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ): Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο το πιστέψαμε και το παιχνίδι το γυρίσαμε. Αυτός ο πόντος είναι χρυσός για τη συνέχεια. Ο καινούριος προπονητής μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μας έχει φτιάξει τη διάθεση.
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ (ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ): Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Στο δεύτερο δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο. Άρα είμαστε  άξιοι της μοίρας μας. Εκεί που ήταν να πληγώσουμε το θηρίο, όπως λέει και ο κόουτς , δεν το κάναμε. Δεχτήκαμε από δύο φάσεις, δύο γκολ, όπως σε κάθε παιχνίδι. Τώρα τι ατυχία είναι αυτή μου μας κυνηγάει δεν ξέρω. Ας ελπίσουμε ότι θα μας φύγει αυτή κακοδαιμονία που έχουμε.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





http://sfkpierikos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: