Σελίδες

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Προπόνηση και φιλικό με τους Νέους

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010 Αθλητισμός
Τη δεύτερη προπόνηση έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με το Θρασύβουλο, που θα γίνει το Σάββατο στο στάδιο και θα αρχίσει στις 15.00.
Όσοι έπαιξαν στο... παιχνίδι με το Λεβαδειακό προπονήθηκαν το πρωί με πρόγραμμα που τα είχε όλα. Όλα τα θέματα της προπόνησης είχαν αντικείμενο τον αγώνα του Σαββάτου. Οι άλλοι το απόγευμα αντιμετώπισαν την ομάδα Νέων του Πιερικού στο βοηθητικό γήπεδο. Οι παίκτες που έπαιξαν ήταν οι: Καρακούτσης (Τσιντώτας), Λαζαρίδης Γ., Καραγκούνης, Νίκου (Νούλας), Τόσκας, Παυλίδης, Λαζαρίδης Κ., Κωνσταντινίδης, Αμπράμοβιτς, Κόϊτς και Προβατίδης.
Η ομάδα Νέων έπαιξε με τους: Πατσιογεώργο (Μπαμπαϊτης), Σκούρτι (Παναγιωτίδης Γ.), Ζανέτας (Πανικίδης), Συμεωνίδης, Λαγδάρης, Παπατόλιος, Νούλας (Νίκου, Καραγκούνης, Σεχολάρι (Τσικαδέρης), Τσιανάκας (Στράντζαλης), Παναγιωτίδης (Τσιμόπουλος).
Τα γκόλ
Για την ομάδα του Πιερικού σκόραραν ο Αμπράμοβιτς κάνοντας το 1 - 0 στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο γκολ πέτυχαν ο Προβατίδης που έκανε το 2 - 0, μείωσαν οι Νέοι με γκολ του Νίκου και έγινε το 2 - 1 και το σκορ έκλεισε ο Κωνσταντινίδης γράφοντας το 3 - 1.
Το θέμα του Πέντα
Δυστυχώς το πρόβλημα του Πέντα με τους κοιλιακούς δεν θα ξεπεραστεί με κάποια θεραπευτική αγωγή. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός δεν θα αποφύγει την επέμβαση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση του γιατρού που παρακολουθεί τον Πέντα είναι να γίνει το συντομότερο δυνατό για να επιστρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: