Σελίδες

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ήττα στο Ελληνικό: Εθνικός-Πιερικός 2-1

Σούπερ… Κατερίνη! 
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 (13' Φερέιρα κεφ, 82' Φαρινόλα σουτ-70' Γκουγκουλιάς σουτ)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Χαρίσης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιδάλης, Κορακάκης, Περέιρα, Σωτηρίου - Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Παπαγεωργίου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Το "φιλμ" του αγώνα: 13' ΓΚΟΛ! 1-0: Κόρνερ για τον Εθνικό από δεξιά με τον Βιδάλη, ο Περέιρα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Εθνικό. 27' Γύρισμα του Ψιάνου στον Σωτηρίου, μπήκε στην πορεία της μπάλας ο Γκουγκουλιάς αλλά δεν κατάφερε να τη συγκρατήσει.
28' Παράλληλη μπαλιά του Φαρινόλα για τον Κορακάκη, σουτ του Κορακάκη, μπλόκαρε ο Γουμάγιας.
39' Ο Περέιρα πήρε τη μπάλα από τον Ουαταρά, βγήκε τετ α τετ με τον Γουμάγια, πλάσαρε,
αλλά ο Γουμάγιας απομάκρυνε.63' Σουτ του Μιλόσκοβιτς από θέση μέσα δεξιά, εκπληκτική απόκρουση του Σωτηρίου.
70' ΓΚΟΛ! 1-1: Σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά, στην κατάλληλη θέση ο Γκουγκουλιάς που με πλασέ δεν άφησε περιθώριο στον Σωτηρίου ισοφαρίζοντας για τον Πιερικό σε 1-1! 82' ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Φαρινόλα αποφεύγει δυο αντιπάλους και με σουτ νικά τον Γουμάγια και δίνει προβάδισμα με 2-1 στον Εθνικό.
90'+4' Εκτέλεση φάουλ του Μίμα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.
Οι συνθέσεις των ομάδων: Εθνικός (Σάββας Παντελίδης): Σωτηρίου, Ψιάνος,Παγώνης, Σύρος, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Βιδάλης (75' Καραχαλιός), Φαρινόλα
(90+2' Γκράιμς), Ουατάρα (86' Κοκκίνης), Περέιρα.
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος):
Γούμαγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς, Χατζής
(46' Καλαγκάνης), Πουρτουλίδης (90' Μίμα), Γκουγκουλιάς, Λόπεζ (78' Πουλάκος).
- Στο α' μέρος φυσούσε δυνατός αέρας, που ευνοούσε τις προσπάθειες του Εθνικού.
- Ένταση στο φινάλε: ο αρχηγός του Εθνικού, Χάρης Σιλιγαρδάκης με τη λήξη του ματς κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων με πρόθεση να ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή του Πιερικού Σταύρο Διαμαντόπουλου , διότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο σκληροτράχηλος μεσοαμυντικός είχε διαμαρτυθεί έντονα για μία απόφαση του διαιτητή.
Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων αρνήθηκε την συγνώμη του παίκτη των Πειραιωτών και με ειρωνικό τρόπο του είπε να φύγει! Τότε, ο Σιλιγαρδάκης θέλοντας να ζητήσει τον λόγο από τον κ. Διαμαντόπουλο για την συμπεριφορά του, σημειώθηκε παρέμβαση του Άκη Πέτρου
. Οι δύο παίκτες κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια όμως με την άμεση επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπονητής Πιερικού): «Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι και δεχθήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Διορθωθήκαμε στο δεύτερο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Εκεί για μένα τελείωσε το παιχνίδι, αφού ο διαιτητής δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν μπορούσε να κρατήσει ένα καλό επίπεδο. Όλοι είδατε ότι στο γκολ του Εθνικού το κοντρόλ του Φαρινόλα έχει γίνει χρησιμοποιώντας το χέρι του. Δεν θέλω ν' αδικήσω τον Εθνικό αλλά δεν θέλω ν' αδικήσω και το ποδόσφαιρο. Όλα κρίθηκαν στην αδυναμία του ρέφερι να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. με τον αντίπαλο να κάνει σκόπιμες καυστερήσεις και τον διαιτητή να μη δείχνει ούτε μία κάρτα, όταν μάλιστα το ματς ήταν σε κομβικό σημείο ».
Σάββας Παντελίδης (προπονητής Εθνικού): «Εγώ θέλω να μιλάω μόνο για το παχνίδι, αλλά αν κάποιος αδικήθηκε σήμερα αυτός ήταν ο Εθνικός. Πάντως, ήταν μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μου ».
Γιώτης Γιατζιτζόγλου (παίκτης Πιερικού): «Θέλαμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι όμως δεν τα καταφέραμε και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Εθνικό».
Τάσος Πάστος (παίκτης Εθνικού): «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως για το πάθος που δείξαμ
ε.
(katerinisport.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: