Σελίδες

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας Την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο 17:15 Επιστρέφουν Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδης, Κοντέων και Παπαγεωργίου Πιερικός – ΟΦΗ . Απών ο τιμωρημένος Πέτρου

Παρασκευή 6 Μαίου 2011
Σαφώς ενισχυμένος θα είναι ο Πιερικός στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης.
Ο προπονητής του Πιερικού κ. Σούλης Παπαδόπουλος έχει στη διάθεσή του τους τέσσερις που δεν έπαιξαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, Μιλόσκοβιτς, Πουρτουλίδη, Κοντέων και Παπαγεωργίου αλλά θα λείψει ο Πέτρου που είναι τιμωρημένος με δύο αγωνιστικές.
Στόχος του Πιερικού και στο παιχνίδι αυτό είναι να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο που θα συνοδεύεται και με θετικό αποτέλεσμα.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο γιατί ο ΟΦΗ κυνηγάει την άνοδο και γι’ αυτό θα τα δώσει όλα για τη νίκη.
Ο Πιερικός όμως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και με τη συμπαράσταση και των φιλάθλων θα συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα στην Κατερίνη έχοντας για στόχο τη νίκη.
Ο τεχνικός του Πιερικού θ’ ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μετά την ελαφρά προπόνηση του Σαββάτου. Στη διάθεσή του για το παιχνίδι αυτό πλην του Πέτρου που είναι τιμωρημένος είναι όλοι οι άλλοι με αμφίβολο μόνο τον Τασίδη που έχει πρόβλημα με το δάχτυλο του ποδιού του.
Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο και θα το διαιτητεύσει ο κ. Σπάθας από τον Πειραιά με βοηθούς τους κ.κ. Φαντόπουλο (Πειραιά) και Γκάγκα (Λάρισας) ενώ τέταρτος θα είναι ο κ. Ζήλος από τη Λάρισα.

Πρωινή η χθεσινή προπόνηση
Με προπόνηση που έγινε το πρωί συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που θα γίνει την Κυριακή.
Το κύριο χαρακτηριστικό της πρωινής προπόνηση μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ήταν τα σπριντ και τελείωσε με ασκήσεις τακτικής χωρίς μπάλα.
Δεν προπονήθηκε ο Τασίδης που έχει πρόβλημα με το δάχτυλο του ποδιού του ενώ ο Γουσούλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την ελαφρά προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: