Σελίδες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ολυμπιάδα Πατρών - Πιερικός Αρχέλαος - Για την 14η αγωνιστική του Β' γύρου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2


Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 Αθλητισμός
Το Σάββατο στα Ροΐτικα Αχαΐας στις 5.30 μ.μ.
Τον καλύτερό τους εαυτό υποσχέθηκαν οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου να δώσουν το Σάββατο στην Πάτρα, όπου αντιμετωπίζουν την τοπική Ολυμπιάδα. Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η νίκη είναι τόσο αναγκαία για την παραμονή στην Α2, όσο ποτέ.
Η Ολυμπιάδα είναι στη δέκατη θέση με 40 β. και ο Πιερικός Αρχέλαος στη δωδέκατη, στο όριο, με 39 β. Μπορεί βέβαια η γηπεδούχος ομάδα να μην έχει ανάγκη τους βαθμούς, προβλέπεται όμως να γίνει πάλι ένα δυνατό παιχνίδι, όπως ήταν όλα του πρωταθλήματος.
Χρήστος Ξηρομερίτης: "Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική"
Για τον αγώνα του Σαββάτου ο Χρήστος Ξηρομερίτης, βοηθός του προπονητή Θανάση Μολυβδά, δήλωσε:
"Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του. Από την Τρίτη έχουμε ξανά μαζί μας τον Παναγιώτη Νάνη, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου και τον Γιάννη Παπαχρήστο που από την Τετάρτη προπονείται κανονικά, αφού ξεπέρασε έναν μικροτραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι κόντρα στην Ελευσίνα.
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών και η κατάκτηση της νίκης είναι επιτακτική, αν θέλουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και πιστεύω ότι θα δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση.
Ο αντίπαλος διαθέτει έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν την κατηγορία και μια δυνατή έδρα, αφού στο δεύτερο γύρο έχει μόλις μια ήττα. Εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε με περισσότερη θέληση και κίνητρο για τη νίκη και να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και υπομονή στο παιχνίδι μας".
Γιάννης Ροδοστόγλου: "Χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε τη σωτηρία στα χέρια μας και όχι να περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα"
Τέλος, δήλωση έκανε και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Ροδοστόγλου, ο οποίος είπε:
"Το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών είναι ένας τελικός για μας. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε τη σωτηρία στα χέρια μας και όχι να περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα.
Η ομάδα όλη τη βδομάδα δουλεύει σκληρά και είναι έτοιμη γι' αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι και διεκδικήσουμε περισσότερη θέληση από τους αντιπάλους μας, θα πετύχουμε το στόχο μας".
Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Ανδρικόπουλος, Παντελίδης και Κοτσίμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: