Σελίδες

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 Διπλό ψυχολογικής και βαθμολογικής ανάτασης

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ήττα σοκ υπέστη εντός έδρας η Καβάλα από τον Πιερικό με σκορ 0-1 και παρέμεινε χωρίς νίκη μέσα στο «Ανθή Καραγιάννη». Η Καβάλα δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι άξιζε την νίκη, καθώς παρά το γεγονός ότι, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε την πλήρη υπεροχή των κινήσεων, δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά την εστία του τερματοφύλακα της Κατερινιώτικης ομάδας Τόλιου.
Η ομάδα του Πιερικού χτύπησε μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ντάνι, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη και φόρτωσε από πολύ νωρίς με άγχος τα πόδια των παικτών του Κώστα Βασιλακάκη, οι οποίοι σε ολόκληρο το 1ο ημίχρονο είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δημιούργησαν μόνο μια καλή ευκαιρία, όταν στο 43ο λεπτό ο Χλωρός έστειλε, με κεφαλιά, την μπάλα στο δοκάρι του Τόλιου. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να δεχτεί και 2ο γκολ, όταν δύο λεπτά αργότερα, το πλασέ του Ντάνι σταμάτησε στο δοκάρι του Αποστολίδη, ο οποίος στην συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα.                                              Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο 2ο ημίχρονο, καθώς η μοναδική ευκαιρία της Καβάλας καταγράφτηκε στο 53ο λεπτό, όταν ο Ενσαλίβα με σουτ ανάγκασε τον Τόλιο να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα. Η Καβάλα δεν κατάφερε, στην συνέχεια, να αξιοποιήσει την υπεροχή που είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και έτσι η πρώτη εντός έδρας ήττα της Καβάλας είναι γεγονός, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από πλευράς των φιλάθλων της Καβάλας.      Ένα ενδιαφέρον στοιχείο, που αξίζει να τονιστεί, είναι ότι οι προβολείς του σταδίου δεν άναψαν (όπως θα έπρεπε να γίνει) λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με συνέπεια οι κινήσεις των παικτών των 2 ομάδων να δυσκολεύονται σημαντικά.
ΑΟΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Μαραγκός, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης (68ο Ντος Σάντος), Ντιέ, Μοκάκε, Ενσαλίβα, Χλωρός, Μπρατσιάνι (66ο Οξύζογλου), Ποσίνκοβιτς (46ο Πλιάγκας).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Δεσποτόφσκι, Ίτσιος, Καθάριος (67΄Καρτσαμπάς), Ντάνι (91΄ Παναγιωτίδης), Καραγκούνης, Φαμπίνιο (76΄ Κόιτς).
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: