Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ - Στην Α2 Εθνική κατ...


Κάνοντας το νταμπλ οι άνδρες και γυναίκες του Πιερικού με την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ανέβηκαν και οι δυο στην Α2 Εθνική κατηγορία πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό και απίστευτο ρεκόρ με την ταυτόχρονη άνοδο, δείχνοντας....
την καταπληκτική, πειθαρχημένη και επιστημονική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, δίνοντας την δυνατότητα στην πόλη της Κατερίνης να καμαρώνει για τον Πιερικό, το μεγάλο του όνομα και την βαριά φανέλα, προβάλλοντας την σε όλη την Ελλάδα με τα απίστευτα κατορθώματα και τα εκπληκτικά αποτελέσματα.
Οι άνδρες του Πιερικού κατέκτησαν το πρωτάθλημα αήττητοι με 16 στις 16 νίκες!!
Από τις δυο πρώτες αγωνιστικές, κερδίζοντας εκτός τα δυο μεγάλα ντέρμπι, έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ στα περισσότερα παιχνίδια, και ειδικά στα ντέρμπι, κατέκτησαν το πρωτάθλημα πολύ εύκολα, 4 αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος δείχνοντας ότι δεν είχανε αντίπαλο την φετινή χρονιά και είναι ομάδα υψηλότερης κατηγορίας.
Οι γυναίκες του Πιερικού πέτυχαν αυτό που κανένας άλλος δεν έχει πετύχει μέχρι τώρα στο βόλεϊ της Πιερίας. Ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του βόλεϊ της Πιερίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητες στην τελική φάση.
Έδειξαν την φετινή χρονιά με το φανταστικό βόλεϊ που έπαιξαν όλη την χρονιά ότι δεν θα τους ξεφύγει η άνοδος που λόγω ατυχίας έχασαν την περσινή χρονιά.
Έδειξαν ότι αποτελούν ομάδα με όλη την σημασία της λέξης που αποτελείται από κορίτσια με καρδιά πρωταθλητή. Δεν έδωσαν δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της και το επίπεδό της δουλειάς που έγινε στην ομάδα.
Η τρομερή θέληση, η υπομονή και επιμονή των κοριτσιών όλη την χρονιά ήταν αξιοθαύμαστη. Δουλεύοντας πολύ σκληρά και πειθαρχημένα όλη την χρονιά, έγραψαν ιστορία βάζοντας το όνομα του Πιερικού στην υψηλότερη θέση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν. 6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια: