Κοντά στη λύση με την ομάδα της Πιερίας, ώστε να παίξουν στη Football League «καθαροί» από χρέη είναι οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης, όπως έγραψε χθες το dokari. Σε καλό δρόμο οι επαφές, σε... ανοιχτή γραμμή οι δυο διοικήσεις 
Έτοιμο να επιβεβαιωθεί είναι το χθεσινό ρεπορτάζ του dokari.gr για το ενδεχόμενο παραχώρησης του ΑΦΜ του Αιγινιακού στον Άρη! Οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης αναζητούν σανίδα σωτηρίας, αφενός για να απαλλαγούν από το «βραχνά» των χρεών και αφετέρου για να δηλώσουν συμμετοχή στη Football League αντί για την ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική.
Η λύση αγοράς του ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας έρχεται ως... μάννα εξ' ουρανού για τους κιτρινόμαυρους και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει να «κλειδώσει» η μεγάλη συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κατερίνη, παράγοντες του Άρη και του Αιγινιακού έχουν ανοιχτή γραμμή από την Τρίτη και όλη την Τετάρτη.
Αλλεπάλληλες επαφές και δίαυλο επικοινωνίας, για να διευθετήσουν όλα τα σημαντικά και μη ζητήματα. 
Το θέμα είναι σε καλό δρόμο μετά από "δυνατή" πρόταση των ανθρώπων του Άρη οικονομικά και αναμένεται να «περπατήσει», την ώρα που και ο ισχυρός άνδρας του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, είναι έτοιμος να αλλάξει... στρατόπεδο σε ένα ντόμινο εξελίξεων και μετά από αυτή τη μεγάλη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς να επιχειρήσει στροφή προς τα διοικητικά του γείτονα Πιερικού, καλύπτοντας την εξελισσόμενη αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο των μελανόλευκων.
 http://pieriasport.blogspot.gr