Σελίδες

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Γιάννης Νιώπας : «Δεν υφίσταται καμία επαφή για Άρ...

karanikolasniopas-604x345_610x400 
Υπήρξε θέμα. Υπήρξε σαφές ενδεχόμενο ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού να… παρκάρει την ομάδα και στο πλευρό του ομόλογού του στον Πιερικό να φτιάξουν τη ...
νέα δύναμη της Πιερίας.
Υπήρξε και θέμα να παραχωρήσουν οι Κατερινιώτες το ΑΦΜ τους στην Άρη. Αλλά όλες αυτές οι συζητήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Όπως έκανε σαφές ο Γιώργος Καρανικόλας, ο Αιγινιακός έχει παρόν και ακόμα περισσότερο μέλλον!
karanikolasniopas-604x345_610x400«Δεν υφίσταται πλέον θέμα. Ο κ. Νιώπας είχε κάποιες επαφές, αλλά πλέον δεν υπάρχει θέμα. Ούτε περί παραχώρησης του ΑΦΜ, ούτε περί συγχώνευσης. Η ομάδα συνεχίζει ως έχει, να μην ανησυχούν ο κόσμος του Αιγινίου. Ούτε από το Αιγίνιο θα φύγουμε, ούτε χρώματα θα αλλάξουμε. Στο Αιγίνιο θα παίζουμε και του χρόνου και θα έχουμε πάλι πρωταγωνιστικές βλέψεις», δήλωσε στο Thessports ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Καρανικόλας.
Την ίδια ώρα σε επικοινωνία που είχε το «Αθλητικό Μετρόπολις» με τον ιδιοκτήτη του Αιγινιακού, Γιάννη Νιώπα, ο τελευταίος ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ΑΦΜ της ομάδας της Πιερίας. Συνεπώς, με τον τρόπο αυτό έβαλε κι αυτός τέλος στα σενάρια, ενώ παράλληλα τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει με τον Αιγινιακό με στόχο τον πρωταθλητισμό.
*mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: