Σε προχωρημένες επαφές οι Κατερινιώτες με τον 19χρονο γηγενή εξτρέμ που έπαιζε στη Γερμανία (Βικτόρια Κολωνίας και παλιά σε ακαδημίες Βατανιακού και ΠΑΟΚ)....
 Μετά τον Άγγελο Καρατάσιο, ο Πιερικός βρίσκεται μια ανάσα και από ακόμα ένα αυθεντικό ταλέντο του ποδοσφαίρου της Κατερίνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, τις επόμενες μέρες θα υπογράψει στους μελανόλευκους ο 19χρονος γηγενής εξτρέμ, Αλέξανδρος Κατσιαμήτας (φωτό), που είχε απασχολήσει και παλιότερα την ομάδα (κυρίως επί θητείας του Γιώργου Φοιρού).
Ο νεαρός παίζει στις δυο πτέρυγες και θεωρείται... σφαίρα, συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική. Ο Κατσιαμήτας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Βατανιακού, συνέχισε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Κ19 της γερμανικής Βικτόρια Κολωνίας, με την οποία έφτασε στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία.
Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε άλλη μια ελληνική ομάδα αλλά ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιώργο Καμπερίδη, φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει και να έχει περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.
Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στον Πιερικό τόσο για τον Δημήτρη Σκλιοπίδη, όσο και για τους δυο μέσους που απασχολούν, από Κύπρο και Γκάμπια.
http://pieriasport.blogspot.gr