Σελίδες

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΛ - Πιερικός 2-0.Σκούρα τα βρήκε η ΑΕΛ βίντεο

ΑΕΛ - Πιερικός 2-0 
ΑΕΛ - Πιερικός 2-0.Η ΑΕΛ τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Πιερικό, που έμεινε με δέκα παίκτες στο 63', αλλά ο Στεφανίδης έβγαλε...
τα κάστανα από τη φωτιά και οδήγησε τους «βυσσινί» στη νίκη Καλύτερη ήταν η Λάρισα στον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, όμως παρά τις ευκαιρίες δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα του Πιερικού. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις για να αναλάβει δράση η ΑΕΛ.
Στεφανίδης (15'), Τσιλιγκίρης (22'), Πινδώνης (38'), Μλέντι (42') δε βρήκαν στόχο, ενώ στο 49' ο Πινδώνης σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε. Όμως, στο 63' οι «βυσσινί» κέρδισαν πέναλτι με τον Στεφανίδη, με τον Κοντσίδη να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα και την ομάδα της Κατερίνης να μένει με δέκα παίκτες.
Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε και την εκτέλεση από την άσπρη βούλα, ευστόχησε κι έβαλε τους Θεσσαλούς σε θέση οδηγού. Μάλιστα, ο Στεφανίδης ήταν ο άνθρωπος που... κλείδωσε και τη νίκη για την ΑΕΛ στο 77'. Η άμυνα του Πιερικού ολιγώρησε και ο 30χρονος φορ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Έτσι, ο σύλλογος του κάμπου πάτησε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή με 9 βαθμούς, όπου βρίσκονται Ζάκυνθος και Ηρακλής, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ματς λιγότερο.
Οι συνθέσεις
ΑΕΛ (Κ. Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55' Βερδού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81' Τζούνιορ), Στεφανίδης (78' Μπιλά).

Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Ντόσης (70' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Μυστακίδης, Γιαννούλης (80' Σταματής), Μανίκας, Μπουζούκης, Ελιομάρ (68' Αλεξίου).
gazzetta.gr
...........

Δεν υπάρχουν σχόλια: