Σελίδες

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Για το Πρωτάθλημα των Νέων Β’ Εθνικής

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Τη Δευτέρα στις 14:30
Στο ΔΑΚ Αγίων Αποστόλων Ρόδου
Διαγόρας – Πιερικός
Μαζί με την αποστολή της επαγγελματικής ομάδας θα πετάξουν για τη Ρόδο και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Πιερικού για να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής την ομάδα Νέων του Διαγόρα.
Οι Νέοι του Πιερικού είναι το φαβορί για τη νίκη γιατί διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα από τους αντιπάλους τους αλλά για να φτάσουν στη νίκη θα πρέπει να

πιάσουν την καλή τους απόδοση. Στα μέχρι τώρα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια οι Νέοι του Πιερικού έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα και βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς ενώ οι αντίπαλοί τους σε πέντε παιχνίδια της έδρας τους έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα και βρίσκονται στην 9η θέση με 13 βαθμούς.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο και γι’ αυτό θα πρέπει οι Νέοι να μπουν από την αρχή δυνατά και αποφασιστικά και να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Με τη χθεσινή προπόνηση ο Κώστας Μυστακίδης ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και αμέσως μετά ανακοίνωσε αυτούς που θα ταξιδέψουν στη Ρόδο. Οι παίκτες αυτί είναι οι:
Τσιντώτας, Αλεξίου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Σεχολάρι, Μάρκογλου, Τσανάκας, Εκιτζίδης, Σκούρτι, Πουτσίκης, Καμπερίδης, Ντόσης, Καραγκούνης και Παναγιωτίδης.
Το παιχνίδι θα γίνει στο ΔΑΚ Αγίων Αποστόλων Ρόδου τη Δευτέρα, θ’ αρχίσει στις 14:30 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Τσοπανάκης Σ. με βοηθούς τους κ.κ. Κασιώτη Χ. και Κόγγο Α. από το Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

poli kali i enimerosi
bravo gia to blog