Σελίδες

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Την Κυριακή 18:00 στο Κλειστό του Αιγινίου
Με πάθος για να σπάσει την περσινή αρνητική παρουσία
Αιγινιακός – Χ. Α. Ν. Θεσ/νίκης
Αποφασισμένοι να σταματήσουν το περσινό αρνητικό σερί των δύο ηττών από τον κακό τους δαίμονα, τη Χ. Α. Ν. Θεσ/νίκης, που στο περσυνό πρωτάθλημα είχε δύο νίκες (Αιγινιακός ΧΑΝΘ 64-66 και ΧΑΝΘ – Αιγινιακός 72-61) είναι οι παίκτες του Αιγινιακού παίζοντας δυνατά και αποφασιστικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Η ΧΑΝΘ προέρχεται από ήττα στην έδρα της από την Μεταμόρφωση Βόλου, ομάδα την οποία κέρδισε πρόσφατα ο Αιγινιακός με 77-75.
Από την άλλη πλευρά ο Αιγινιακός προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί του Πρωτέα Γρεβενών, μιας ομάδας που βρίσκεται στο γκρουπ της κορυφής, ενδεικτικό της πολύ καλής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Αιγινιακός αλλά και οι παίκτες του σε ατομικό επίπεδο.
Ο Αιγινιακός παρά την άσχημη παράδοση είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη γιατί βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Έχοντας μάλιστα και τη συμπαράσταση του κόσμου η απόδοση των παικτών θα είναι καλύτερη.
Ο προπονητής του Αιγινιακού κ. Σκανδάλης με τη χθεσινή προπόνηση ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του και όλοι είναι έτοιμοι για το δύσκολο αυτό παιχνίδι για να προσθέσουν άλλη μία νίκη που θα φέρει τον Αιγινιακό ακόμα πιο κοντά στο γκρουπ της κορυφής.
Στη διάθεση του τεχνικού του Αιγινιακού για το παιχνίδι αυτό είναι οι παίκτες:
Λοτζανιώτης, Στυλιανίδης, Μιχαηλίδη, Παπουλίδης, Καλαϊτζίδης, Αμούτζιας, Κουρκούτας, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Σ., Δράκος, Παπαβασιλείου και Αλβανός.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Κυριακή στο Κλειστό του Αιγινίου, θ’ αρχίσει στις 18:00 και θα το διαιτητεύσουν οι κ.κ. Τατούδης και Νέδογλου από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ανατολικής Θράκης.(ΤΟΠΙΚΗ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: