Σελίδες

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Στο Κλειστό της Κατερίνης σήμερα στις 7 το απόγευμα
Τη νίκη ο Πιερικός Αρχέλαος με πολύ ωραίο θέαμα
Πιερικός Αρχέλαος - Πανελευσινιακός
Με μοναδικό στόχο να συνεχίσουν τις νίκες στο Κλειστό της Κατερίνης προσφέροντας πολύ ωραίο θέαμα και μέσα από αυτό και τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελείωσαν χθες οι παίκτες την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.
Ο αντίπαλος του Πιερικού Αρχελάου είναι μια πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Πιερικό Αρχέλαο και άλλες τέσσερις ομάδες και σίγουρα οι παίκτες της ομάδας της πόλης μας που θα έχουν και πάλι την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή των φιλάθλων που θα γεμίσουν το Κλειστό της Κατερίνης και θα δημιουργήσουν θαυμάσια ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί δημιουργούν και ωθούν με τις συνεχείς επευφημίες τους και το θερμό χειροκρότημά τους θα πιάσουν ακόμα καλύτερη απόδοση και θα φτάσουν στη νίκη.
Ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου κ. Δημήτρης Γαλάνης σε δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πανελευσινιακό τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα που έχει πολλές λύσεις και το παιχνίδι είναι δύσκολο.
Για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Πιερικού Αρχελάου έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω παίκτες από τους οποίους θα επιλέξει την δωδεκάδα:
Παπαμιχαήλ, Μητσάκη, Μόρφη, Γκέρο, Δαμαλή, Βίλα, Ράπτη, Γκογκίδη, Θεολόγου, Ροδοστόγλου, Ψαρόπουλο, Τσουκ, Τσαϊτουρίδη και Νίτσιο.
Το παιχνίδι θα γίνει στο Κλειστό της Κατερίνης σήμερα το απόγευμα, θ’ αρχίσει στις επτά και θα το διαιτητεύσουν οι κ.κ. Λαζαρίδης και Σιμητόπουλος ενώ κομισάριος είναι ο συμπολίτης μας κ. Γιώργος Σαμαλής (TOΠIKH)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: