Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ 1-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

ΤΡΙΤΗ 5-1-2010

Παναγιώτης Τζαναβάρας (τεχνικός Ρόδου): Καλή χρονιά σε όλους. Στο α' ημίχρονο ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη. Μετά το 20' ο αντίπαλος μας πίεσε αλλά αντεπεξήλθαμε. Στο β' μέρος για ένα τέταρτο ο Πιερικός ήταν ανώτερος, μας πίεσε, κάναμε λάθη, μπήκε το γκολ εξαιτίας της πίεσης του αντιπάλου κι εκεί νομίζω ότι χάθηκε το παιχνίδι. Προς το τέλος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, χάσαμε μια ευκαιρία και θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε ένα πέναλτι στο χέρι του Γκουγκουλιά. Χάσαμε με 1-0. Ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Πιερικό και καλή συνέχεια. Για μας έρχονται κάποιοι παίκτες που θα μας ενισχύσουν και θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Σούλης Παπαδόπουλος (τεχνικός Πιερικού): Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και στους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, τους ποδοσφαιριστές λιγότερους τραυματισμούς. Στο σημερινό παιχνίδι θέλαμε το τρίποντο πάνω απ' όλα καθώς σε προηγούμενους αγώνες παίζαμε καλά αλλά είτε ένα λάθος είτε μια αδράνεια μας στερούσαν τη νίκη. Σήμερα δεν το πληρώσαμε παρότι μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ στο τέλος. Δίκαια κερδίσαμε. Η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Γκουγκουλιά και όχι στο χέρι. Θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες του Γκουγκουλιά και του Μακρή να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη σήμερα και για να ξεφύγουμε από τις τελευαίες θέσεις αλλά και για να μειώσουμε την απόσταση από την 6άδα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη, 17 αγώνες. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας εκτός έδρας με τον Εθνικό αλλά και γι' αυτό με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Έρχεται και το ματς με την Κέρκυρα μετά, δηλαδή σε μια βδομάδα θα δώσουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στη Ρόδο, σ' ένα πρωτάθλημα που όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα.

Γιώργος Δανάς (ποδοσφαιριστής Ρόδου): Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δουλέψει πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του Πιερικού όλη τη βδομάδα και χάσαμε στις λεπτομέριες. Είμαστε πολύ καλοί στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνουμε λίγο πιο σοβαροί για να παίρνουμε αποτελέσματα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.
Γιώτης Γιαζιτζόγλου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Πάση θυσία έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα. Πιάσαμε σχετικά καλή απόδοση και καταφέραμε να πετύχουμε τη νίκη. Από ένα λάθος ή μια αδράνεια σε προηγούμενα παιχνίδια δεν κερδίζαμε κάτι που μας έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς μέχρι τώρα στην προσπάθειά μας να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Καλή συνέχεια στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: