Σελίδες

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Παίρνει Ρέγες

ΤΡΙΤΗ 5-1-2010
Υπογράφει στον Πιερικό ο Ρέγες (δεξιά στη φωτ.) | Πηγή: InTime
Κοντά στην απόκτηση του Χοσέ Λουίς Ρέγες βρίσκεται η ομάδα του Πιερικού. Ενίσχυση θα υπάρξει και κάτω από τα δοκάρια με τον δανεισμό του Χαράλαμπου Ταμπάση από τον Πανιώνιο. Ανακοίωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων Ιστορίας του συλλόγου σχετικά με τους στημένους αγώνες.
Ο Ρέγες που στο παρελθόν έχει περάσει από Λεβαδειακό, Ατρόμητο και Εθνικό Αστέρα έμεινε ελέυθερος από την ισπανινή Λος Μπάριος και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται ακόμη και την Δευτέρα (04/01) στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πιερικό. Ωσστο η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά στην απόκτηση του 28χρονου άσου καθώς οι Ασπρόμαυροι θα αποκοτήσουν ως δανεικό τον 23χρονο γκολκίπερ του Πανιωνίου Χράλαμπο Ταμπάση.
Τέλος, όσον αφορά το εξώδικο που έστειλε η ΠΑΕ στον μεγαλομέτοχο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη για τις δηλώσεις του σχετικά με «στημένους» αγώνες, ο Σύνδεσμος Φίλων Ιστορίας Πιερικού με ανακοίνωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη πλέον να κάνει το καθήκον της και να τιμωρήσει τους συκοφάντες. Οσο για την εύρεση ενόχων περί 'στημένων' αγώνων, δυστυχώς δεν περιμένουμε τίποτα. Το έργο το έχουμε δει πολλές φορές και ξέρουμε την κατάληξη: Στο συρτάρι...».
(ΠΗΓΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: