Σελίδες

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η. 1-2




ΚΥΡΙΑΚΗ 22 -11- 2009  - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.  1-2

Ο Πιερικός είχε τις ευκαιρίες και την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε, έστω και δύσκολα, να πάρει τη νίκη με 2-1 για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με σουτ του Οργανίστα εκτός περιοχής μετά από πάσα του Βλόνταρτσικ. Την ισοφάριση πέτυχε στο 37ο λεπτό ο Μακρής ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του ΟΦΗ με τον Βλόνταρτσικ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μονοπώλησε τις ευκαιρίες διατηρώντας την υπεροχή ενώ υπήρξαν από την πλευρά των γηπεδούχων και διαμαρτυρίες για πέναλτι στο 66ο λεπτό όταν ύστερα από σέντρα του Πέντα η μπάλα βρήκε το χέρι του Πίτσου αλλά ό διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρξε παράβαση.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Μανούσος με σουτ ύστερα από σέντρα του Κοκκινάκη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος) : Καρακούτσης, Καλλιμάνης, Εξουζίδης, Φρέντερικς (87' Λαναρής), Παντελιάδης, Μακρής, Τασίδης, Μαρτίνες, Ντεμπελέ (57' Ολγκίν), Θάνος (73' Γκουγκουλιάς), Πέντα.
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής):: Βεζυρίδης, Πετράς, Οργκανίστα, Αγρίτης (89' Καρακατσάνης), Πίτσος, Κοκκινάκης, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Ζορμπάς (61' Μανούσος), Μπερτίν, Κωνσταντινίδης.
Κίτρινη κάρτα: Ολγκίν 83’

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): Αν βρεθεί κάποιος από τον πάγκο του ΟΦΗ και πει ότι τον έβρισα εγώ σταματάω το ποδόσφαιρο. Κι ας έχω την ανάγκη να δουλέψω. Εγώ ούτε δημόσιες σχέσεις κάνω, ούτε τίποτα. Ένας αν βρεθεί και πει ότι έβρισα εγώ τον κ. Γκουλή εγώ σταματάω. Όπως είδατε όλοι μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πιερικός. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Το είπα στο ημίχρονο στα παιδιά ότι σήμερα δεν είναι η μέρα μας. Βλέπετε ότι κάναμε 7-8 ευκαιρίες, οι αντίπαλοι έκαναν ένα σουτ και μπήκε ένα γκολ. Είπα στους παίκτες μου ότι αν θέλετε να έχουμε στόχους υψηλούς δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Αν μπορέσουμε να το κερδίσουμε ας το κερδίσουμε. Και είδαμε και στο δεύτερο ημίχρονο το ίδιο σκηνικό. Με μια κατεβασιά μας έκαναν γκολ. Και μετά το 2-1 χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Δυστυχώς στενοχωρηθήκαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ΟΦΗ όμως που πήρε μια σπουδαία νίκη, παρά το γεγονός ότι ήμασταν καλύτεροι. Γιατί πρέπει να ειπωθεί αυτό ότι ο Πιερικός ήταν πολύ καλύτερος.
Νίκος Γκουλής (προπονητής ΟΦΗ): «Εκτός του ότι σε αυτό το παιχνίδι μέτρησε η αποτελεσματικότητα, η οποία ήταν από την πλευρά μας. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που τον τελευταίο καιρό πήγαινε πάρα πολύ καλά, είχαμε αρκετά προβλήματα με τις στημένες μπάλες γιατί είναι μία ομάδα πάρα πολύ καλή σε αυτόν τον τομέα. Στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι υπήρχε κάποια ισορροπία σ’ όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και ευτυχήσαμε να βάλουμε το νικητήριο γκολ προς το τέλος. Είναι αυτό που είπα στην αρχή ότι η αποτελεσματικότηκα ήταν το χαρακτηριστικό του σημερινού παιχνιδιού. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πιερικό και στον κ. Παπαδόπουλο παρά το γεγονός ότι ,μας έβριζε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ξέρω το λόγο. Πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής που δουλεύει σε μια καλή ομάδα. Υπάρχει ένταση αλλά εγώ θα λέω αυτό που αισθάνομαι».
«Είναι ένας μαραθώνιος παιχνιδιών και δε νομίζω ότι έχει κριθεί τίποτα. Εμείς πάμε από προπόνηση σε αγώνα και από αγώνα σε προπόνηση».  
Γιώργος Μανούσος (ποδοσφαιριστής ΟΦΗ): «Σήμερα πιστεύω ότι παίξαμε ποδόσφαιρο Β’ Εθνικής. Δε νομίζω ότι δώσαμε αυτό που θέλαμε, καταφέραμε όμως και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Δουλέψαμε όλη αυτή την εβδομάδα πολύ σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι, καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Μένουμε προσγειωμένοι και κοιτάμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Γιώργος Γκουγκουλιάς (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ που πέτυχε μία δύσκολη νίκη και τυχερή νομίζω. Κάναμε όλα όσα μας είπε ο προπονητής και δουλέψαμε μαζί όλη την εβδομάδα. Αυτό που δεν καταφέραμε είναι να πετύχουμε τη νίκη πατά το γεγονός ότι είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι αδικηθήκαμε σε μία φάση που ήταν πέναλτι που φάνηκε καθαρά ότι ήταν χέρι. Το παιχνίδι δεν το παρατήσαμε, το παλέψαμε ως το τέλος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό».     


















  ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: