Σελίδες

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Αύριο 11 το πρωί στο γήπεδο της Καρίτσας Πιερικός – Καλαμάτα

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Με τον αγώνα κόντρα στην Καλαμάτα συνεχίζει η ομάδα Νέων του Πιερικού τους αγώνες της για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι Νέοι του Πιερικού είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη όχι μόνο γιατί παίζουν στην έδρα τους στην οποία έχουν μέχρι τώρα τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, αλλά και γιατί σαν ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τους αντιπάλους της κρίνοντας τις δύο ομάδες από τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους.
Ο προπονητής των Νέων του Πιερικού Κώστας Μυστακίδης  ολοκλήρωσε την εβδομαδιαία προετοιμασία των παικτών του με τη χθεσινή προπόνηση και στη συνέχεια ανακοίνωσε τους παίκτες που παίρνει μαζί του.
Οι παίκτες αυτοί είναι:
Τσιντώτας, Γκεβρέκης (οι δύο τερματοφύλακες), Νίκου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης, Τσικαδέρης, Μπαρέκας, Μίγκος, Μάρκογλου, Τσανάκας, Πουτσίκης, Καραγκούνης, Ντόσης, Παναγιωτίδης, Μουστακίδης Γρηγόρης και Ατανάσοφ.
Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Καρίτσας, αύριο Κυριακή, θ’ αρχίσει στις 11 το πρωί και θα το διαιτητεύσει ο κ. Παπαευσταθίου με βοηθούς τους κ.κ. Αποστόλου και Λιάρο από το Σύνδεσμο Θεσ/νίκης.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/   

Δεν υπάρχουν σχόλια: