Σελίδες

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Μπάσκετ – Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Ανδρών - Στο Κλειστό της Κατερίνης την Κυριακή 17:00 Για ωραίο θέαμα αλλά και για το αήττητο και την πρωτιά Πιερικός Αρχέλαος – ΜΕΝΤ Θεσ/νίκης


Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009


Μπροστά στους φίλους του που θα κατακλύσουν το Κλειστό της Κατερίνης ο Πιερικός Αρχέλαος μετά τη νέα εκτός έδρας νίκη του επί του ιστορικού Απόλλωνα Πάτρας φιλοξενεί αύριο την ομάδα της ΜΕΝΤ.
Έχουμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ ότι όταν οι παίκτες του Πιερικού Αρχελάου παίζουν σύμφωνα με τις μεγάλες τους δυνατότητες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο και εύκολα ή δύσκολα παίρνουν τη νίκη.
Είναι γεγονός ότι οι παίκτες του Πιερικού Αρχελάου διανύουν περίοδο θαυμάσιας απόδοσης, κάτι που καταγράφεται στα άλλα θετικά του προπονητή της ομάδας κ. Γαλάνη που οδηγεί την ομάδα της πόλης μας από νίκη σε νίκη και την διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Πιερικός Αρχέλαος είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, έχοντας μάλιστα συμπαραστάτη και το μεγάλο τους όπλο που είναι οι φίλαθλοι και που είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί θα φτάσουν πολύ πιο γρήγορα στη νίκη και την κατάκτηση των δύο βαθμών που θα διατηρήσουν την ομάδα στην πρώτη θέση και μπορεί μάλιστα να παραμείνει μόνη στην πρώτη θέση.
Ο προπονητής της ομάδας όπως πάντα ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του με μεθοδικότητα σ’ όλους τους τομείς και θα συναντηθεί μαζί τους και πάλι αύριο για το παιχνίδι με την ομάδα της ΜΕΝΤ Θεσ/νίκης.
Στη διάθεση του Δημήτρη Γαλάνη για το αυριανό παιχνίδι είναι οι παίκτες:
Παπαμιχαήλ, Μητσάκης, Μόρφης, Γκέρος, Δαμαλής, Βίλας, Ράπτης,. Γκογκίδης, Θεολόγου, Ροδοστόγλου, Ψαρόπουλος, Τσουκ, Τσαϊτουρίδης και Νίτσιος.
Το παιχνίδι θα γίνει αύριο Κυριακή στο Κλειστό της Κατερίνης και θ’ αρχίσει στις πέντε το απόγευμα.
Ο αγώνας Απόλλωνα Πατρών
με τον Πιερικό Αρχέλαο στη ΔΙΟΝ TV


Το Σάββατο στις 7 μ.μ. η ΔΙΟΝ TV θα δείξει μαγνητοσκοπημένο, για τους φίλους του μπάσκετ, τον αγώνα μεταξύ Απόλλωνα Πατρών και Πιερικού Αρχελάου.

Το παιγνίδι έγινε την περασμένη Κυριακή στην Πάτρα και παρουσιάζει ενδιαφέρον, αφού πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που η κατερινιώτικη κατάφερε και επιβλήθηκε.
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/   

Δεν υπάρχουν σχόλια: