Σελίδες

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Την Κυριακή στην Πάτρα - Απόλλων Πατρών - Πιερικός Αρχέλαος


Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Χορηγοί οι «ΓΙΟΥΡΑΣ» και «ΜΑΓΕΙΡΙΟ»


Η κατερινιώτικη ομάδα με όπλο την καλή ψυχολογία και την αγάπη των φιλάθλων, αναχωρεί το μεσημέρι του Σαββάτου για την Πάτρα. Εκεί ο Πιερικός Αρχέλαος έχει έναν ακόμη δύσκολο αγώνα και την Κυριακή, μετά την αλλαγή της ώρας, στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα.
Γι΄ αυτόν το αγώνα ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Παίζουμε με μια μεγάλη ιστορική ομάδα που ήταν και αυτή στη Α΄  εθνική κατηγορία. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο με αρχές στο παιγνίδι και με έναν προπονητή ο οποίος έχει θητεύσει δίπλα στον κορυφαίο της Ευρώπης. Έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή γιατί πρόκειται για την πιο βελτιωμένη ομάδα, όπως έδειξαν οι αγώνες που έγιναν το Νοέμβριο. Εύχομαι να γίνει ένα παιγνίδι ανταγωνιστικό και να το χαρεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θεονάς και Ντάβαρης.
Και η ψαροταβέρνα «ΓΙΟΥΡΑΣ»-Λ. Στρατού 6-Παραλία μαζί με το «ΜΑΓΕΙΡΙΟ»-Εθν. Αντίστασης 17- Κατερίνη, είναι στους φετινούς χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου.
Με τον Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς αγωνίζεται το Σάββατο στο Λιτόχωρο στις 4 μ.μ. η θυγατρική ανδρική ομάδα Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ. Είναι ο πρώτος αγώνας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Και για τη γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου είναι ο πρώτος αγώνας αυτός που θα γίνει την Κυριακή στο Λιτόχωρο στις 4 μ.μ. Αντίπαλη ομάδα ο Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς και είναι για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Τελειώνει ο α΄ γύρος για τις κορασίδες και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου το Σάββατο στις 2 μ.μ. φιλοξενείται στη Βέροια από το Φίλιππο.
Για το παιδικό πρωτάθλημα την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Μ. Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς, ενώ νωρίτερα στις 10 η Κατερίνη 2008 φιλοξενείται από τον Βατανιακό Σάρισσα.
Και στο προπαιδικό υπάρχει δραστηριότητα, όπου το Σάββατο στις 2 μ.μ. η Κατερίνη 2008 αντιμετωπίζει το «αδελφό» του σωματείο, τον Πιερικό Αρχέλαο.
Ιδιαίτερα φιλικός και εξυπηρετικός, όπως όλοι βέβαια, ο «αρχαιότερος» φύλακας του κλειστού γυμναστηρίου Κατερίνης κ. Σωτήρης Γιαννούλης που έχει και τη συμπάθεια των καλαθοσφαιριστών του Πιερικού Αρχελάου. Για το…αληθές, η φωτογραφία με τον Νεμάνια Τσουκ.
Τέλος, όπως πληροφορηθήκαμε, στα σκαριά είναι η ίδρυση σωματείου με τίτλο: «Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού» και όπως μάθαμε τυχαίνει ευρείας αποδοχής. Σκοπός του, ανάμεσα στους άλλους, είναι  η προσφορά στο ευρύτερο κοινό και ειδικότερα στους φίλους και οπαδούς του Πιερικού και του Πιερικού Αρχελάου, καθώς και η ανάδειξη και προώθηση του φίλαθλου ιδεώδους του Πιερικού προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς των ομάδων όλου του κόσμου. Θα φροντίσει για τη συλλογή, ταξινόμηση και δημοσιοποίηση αρχειακού υλικού, όπως και για τη δημιουργία και λειτουργία Μουσείου Ιστορίας Πιερικού.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: