Σελίδες

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Πιερικός - Ατομικό πρόγραμμα και χθες Εξουζίδης – Καλλιμάνης Αλλά καμία ανησυχία για την Κυριακή

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009



Μόνοι τους προπονήθηκαν ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και χθες,  ο Σάββας Εξουζίδης και ο Κώστας Καλλιμάνης χωρίς όμως αυτό ν’ ανησυχεί τον προπονητή του Πιερικού κ. Σούλη Παπαδόπουλο γιατί θα είναι και οι δύο παρόντες στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, γιατί δεν έχουν τίποτε σοβαρό και ακολούθησαν τις δύο αυτές ημέρες μόνο για προληπτικούς λόγους.
Στη χθεσινή προπόνηση ήταν παρών και ο Γκαρά Ντεμπελέ και δήλωσε ότι είναι έτοιμος.
Ο Μανουσαρίδης συνεχίζει το δικό του ατομικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου δεν υπολογίζεται. Η χθεσινή προπόνηση δεν είχε τη συνήθη ομιλία και οι ποδοσφαιριστές βγήκαν σχεδόν αμέσως στο βοηθητικό γήπεδο για την προπόνηση που άρχισε μ’ ένα πολύ καλό και πλούσιο ζέσταμα και συνεχίστηκε με διάφορα παιχνίδια με μπάλα. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά ο προπονητής του Πιερικού πέρασε όλες τις ασκήσεις που θ’ ακολουθήσει η ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.
Οι ασκήσεις που έγιναν αφορούσαν τόσο την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, και οι ασκήσεις αυτές ήταν περισσότερες, όσο και την αμυντική λειτουργία της ομάδας.
 Η προπόνηση τελείωσε με την αποθεραπεία. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση που θα είναι και η τελευταία ουσιαστικά αφού αυτή που γίνεται το Σάββατο πάντοτε είναι ένα χαλάρωμα εφόσον βέβαια το παιχνίδι γίνεται Κυριακή, όπως αυτό με τον Αγροτικό Αστέρα.(ΤΟΠΙΚΗ)

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: