Σελίδες

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Σ.Φ.Κ. <<Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ>> - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010
ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 2010 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ -ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ  3-1
(25-20, 25-11, 23-25, 25-14)

Με το ‘δεξί’ ξεκίνησαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του Αρχελάου με 3-1 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας συνεχίζοντας την προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην ΄Β Εθνική κατηγορία.


   Ο προπονητής Κ. Σαρρής δοκίμασε σχεδόν όλους τους παίκτες και διάφορα συστήματα ενόψει των δυο δυσκολότερων παιχνιδιών με την Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα που θα ορίσουν και την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Στο 1ο σετ με πολλές αλλαγές στη σύνθεση και στη διάταξη το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο μέχρι τον 19ο πόντο όπου ξέφυγε η ομάδα του Πιερικού για να το κερδίσει με 25-20. Στο 2ο σετ οι παίκτες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν διαφορά από την αρχή του σετ για να τη κρατήσουν μέχρι το τέλος κερδίζοντας το σετ με 25-11. Στο 3ο σετ οι παίκτες του Αρχελάου ήταν πιο αποφασιστικοί από του παίκτες του Πιερικού προηγήθηκαν 24-21 και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά εύκολα λάθη της του Πιερικου σε όλη τη διάρκεια του σετ το κέρδισε με 25-23. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού πήρε διαφορά από την αρχή και τελικά πήρε και το σετ με 25-14 και την νίκη με 3-1 σετ διατηρώντας την στην 1η θέση της βαθμολογίας.
    Ο κόσμος της Κατερίνης βρέθηκε στο γήπεδο και έδειξε την αγάπη του για το βόλεϊ και την επιθυμία του να δει να αγωνίζεται μια ομάδα της στις υψηλές κατηγορίες. Ο Πιερικός έχει ως βασικό στόχο την άνοδο στη΄Β Εθνική κατηγορία, βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας ενώ συνάμα έχει κερδίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή στους ¨Εφηβους δείχνοντας ότι με συνετή οργάνωση και πειθαρχία σε όλους τους τομείς τα αποτελέσματα έρχονται γρήγορα. Ο πολύ μεγάλος αριθμός αγοριών και κοριτσιών που υπάρχουν στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού αποτελούν τις βάσεις για την επίτευξη των πολύ υψηλών στόχων του τμήματος.
 Η σύνθεση: Σαμαλής Θ., Γερομιχαλός Αθ., Ξενίδης Γ., Κρομύδας Π., Σαρρής Κ., Σουλής Κ., Καλιακός Σ., Πάππας Κ., Γρηγοριάδης Κ., Αλεξίου Γ., Γεωργόπουλος Αλ., Γερομιχαλός Δημ.

Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΣ ΑΤΛΑΣ - ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 0-3
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΦΣ ΑΡΙΩΝ 0-3
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-1
Η βαθμολογία

α/α                           ΟΜΑΔΑ                        ΑΓΩΝΕΣ              ΣΕΤ      ΒΑΘΜΟΙ
1            ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                                    9                    27-5           25
2            ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ                  9                    26-5           25
3            ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ           9                   22-10          19
4            ΑΣ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ                                9                   15-17           13
5            ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ              9                   14-20            9
6            ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ                       8                    9-18             7
7            ΑΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ                                     8                    8-20              7
8            ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ                      9                    0-27             0

Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ του Πιερικού ευχαριστούν θερμά τους αδερφούς Κουτσιμάνη και τις εταιρείες ‘NISSAN’ ‘FORD’ ‘SUBARU’ & ‘CHINA MOTOR’ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. 
 Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν.6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν.6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια: