Σελίδες

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ



ΤΡΙΤΗ 5-1-2010
ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!



"Με χαρά το καλοκαίρι διαπίστωσα ότι στον ΣΦΚ έχουν αλλάξει πολλά και υπάρχει προγραμματισμός για το μέλλον και την εξέλιξη νέων παιδιών απο τις ακδημίες του Πιερικού, με τις μεταγραφές μικρών αλλά και μεγαλύτερων παιδιών που στελέχωσαν και την ομάδα Νέων του Πιερικού.

Τώρα Με ιδιαίτερη ικανοποίηση άκουσα προχθές δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού κ Σούλη Παπαδόπουλου, που αφορούσαν το μέλλον του Πιερικού και την προώθηση ταλέντων απο την Πιερία στις τάξεις της πρώτης ομάδος.Ακουσα ότι θα προωθηθούν κάποια παιδιά απο την ομολγουμένως πολύ καλή ομάδα Νέων του Πιερικού.Ακουσα για προγραμματισμό 3ετίας, με στόχο να φτάσουμε στο επίπεδο, η ομάδα μας να είναι απο εκείνες που θα έχει στο ρόστερ της, πολλούς ποδοσφαιριστές απο την Πιερία.Ακουσα επίσης στα ποδοασφαιρκά στέκια, ότι η Διοίκηση της ΠΑΕ, θα ακολουθήσει πολιτική ενίσχυσης της ομάδος με παράλληλη σταδιακή προώθηση νέων ταλαντούχων στην πρώτη ομάδα.
Για όλα αυτά έχω να προσθέσω και εγώ τη γνώμη μου, πρώτον ώς φίλαθλος του Πιερικού και δεύτερον ώς ένας άνθρωπος που ίσως γνωρίζω και κάποια πράγματα για το ποδόσφαιρο.
-Πρώτον, πιστέυω ότι ομάδα επαρχιακή σάν τον ΠΙΕΡΙΚΟ, που όσες φορές έχει παρουσιάσει κάτι καλό στην μακρόχρονη ιστορία του, το παρουσίασε με πλειοψηφία ντόπιων παικτών. Ηταν αυτοί που τίμησαν τη φανέλλα της ομάδος, ήταν αυτοί που έφερναν τον κόσμο στο γήπεδο.
-Δεύτερον, οικονομικά να το δεί κανείς, είναι βέβαιο, ότι για να έχει διάρκεια η οικονομική στήριξη της ΠΑΕ απο παράγοντες όπως οι σημερινοί μεγαλομέτοχοι, θα πρέπει κάποιοα στιγμή να σταματήσουν να ματώνουν οικονομικά και να στηρίζουν την όλη τους προσπάθεια, με παίκτες, που αφενός δέν θα κοστίζουν στην παρούσα φάση γιατί θα προέρχονται απο τα σπλπαχνα της ομάδος και αφετέρου θα υπάρχει και η δυνατότητα απόσβεσης κεφαλαίων, με χρήματα που θα εισρεύσουν με την προώθηση και μεταγραφή παικτών στην ευρύτερη ποδοσφαιρική αγορά.Ετσι μόνο θα καταστεί δυνατόν να μή βρεθούμε στο επίπεδο να ψάχνουμε χρημαδότες της ΠΑΕ όπως πλαιότερα.

Τρίτον, απαραίτητη προυπόθεση όλων αυτών, είναι ο σχεδιασμός, τουλάχιστον τριετίας, παραγωγής ταλέντων μέσα απο τις ακαδημίες του ΣΦΚ, απο τις ηλικές των αγωνιστικών τμημάτων.Αυτό για να γίνει πράξη, πρέπει να αποκτηθούν και να εκπαιδευτούν στον Πιερικού και μικροί ταλαντούχοι ποδοσφαιστές απο την ευρύτερη Πιερία.Μάλιστα πρέπει να αναπτυχθεί σε καλό επίπεδο και το σκάουτινγκ μικρών ηλικιών, με προγραμματισμό στο μέλλον. 
Ετσι σε κλιμακωτή πρόωθηση ταλέντων απο ένα μικρότερο σε΄ένα μεγαλύτερο αγωνιστικό τμήμα, θα μπορέσουμε να δούμε αξιόλογη ομάδα νέων με παιδιά που θα μπορούν να ανέβουν στην πρώτη επαγγελματική ομάδα του Πιερικού.
Αν αυτό, που κάνουν άλλες ομάδες, το κατανοήσουμε και το κάνουμε πράξη στον Πιερικό, τότε να το θυμάστε, θα φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα,η ομάδα μας να μεσουρανεί στην Α Εθνική κατηγορία, αλλά να έχει και διάρκεια..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ Κ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: