Σελίδες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φάση από τον Αγροτικός - Πιερικός ΔΕΥΤΕΡΑ 12-4-2010
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Πιερικό μπροστά σε περίπου χίλιους φιλάθλους. Το ματς ήταν αρκετά κακό, ειδικά στην επανάληψη και το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αλλά δεν αξιοποίησαν το πέναλτι που κέρδισαν.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ...μεγαλύτερο διάστημα με τις δύο ομάδες να μη δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Το ματς είχε αρκετή δύναμη αλλά όχι και μεγάλο ενδιαφέρον μιας και δεν υπήρξε γρήγορος ρυθμός.
Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είχαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα για τη νίκη, καθώς στο 64' κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κωνσταντινίδη μετά από προσπάθεια του Μπλαζέφσκι. Ο Μπεκιάρης ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως ο τερματοφύλακας Γουμάγιας -με τη βοήθεια και του δοκαριού- απέκρουσε και διατήρησε το 0-0.
Το αποτέλεσμα αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.
Aγροτικός Αστέρας (Μάκης Χάβος): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Βαγγελόπουλος, Μπλαζέφκσι (80' Ιντι), Χασιώτης, Μπάρμπας, Στεφανίδης, Τσουκαλίδης, Δεινόπαπας (66' Τσούκλης), Μπεκιάρης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Κωνσταντινίδης, Παστός, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδης, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Πέντα, Ολγκίν, (84' Τσιτλακίδης, 93' Μακρής), Γκουγκουλιάς (71' Ρέγιες).(novasports.gr)

Βαθμολογία
Β' Εθνικής

Ομάδα Βαθμοί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. 59
ΚΕΡΚΥΡΑ 58
ΟΦΗ 46
ΕΘΝΙΚΟΣ 43
ΠΙΕΡΙΚΟΣ 42
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 42
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 40
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 39
ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ 39
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 39
ΔΙΑΓΟΡΑΣ 38
ΕΘΝ. ΑΣΤΕΡΑΣ 36
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 34
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 33
ΙΩΝΙΚΟΣ 33
ΡΟΔΟΣ 30
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 25
ΑΙΓΑΛΕΩ 20

Η συνέντευξη Τύπου
Μάκης Χάβος (προπονητής Αγροτικού Αστέρα): «Να ευχηθώ και εγώ Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία. Η εικόνα μας στο α’ ημίχρονο δεν ήταν καλή. Ο Πιερικός πατούσε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα δεν μας δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία μας. Στο β' ημίχρονο βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση. Ήμασταν καλύτεροι από τον Πιερικό. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για γκολ με αποκορύφωμα το πέναλτι.  Από την αρχή ο αγώνας θα πήγαινε στις μονομαχίες. Το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ. Ατυχήσαμε στο πέναλτι. Είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των παιδιών στο β’ ημίχρονο. Θέλω να πιστεύω ότι η εικόνα μας θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια».
Κώστας Μπάρμπας (παίκτης Αγροτικού Αστέρα): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Πιερικός.  Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στο γκολ. Η ευκαιρία ήρθε για μας με το χαμένο πέναλτι. Αν κάποια ομάδα δικαιούταν την νίκη αυτή ήταν ο Αστέρας.  Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και ότι βγει στο τέλος. 
Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Πιερικού): «Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά το Πάσχα. Όταν παίζεις μετά από διακοπή εμείς φοβόμασταν πως θα παρουσιαστούμε γιατί ξέρουμε ότι παίζει ρόλο ο ρυθμός. Παρόλο που το παιχνίδι έληξε 0-0 και οι δυο ομάδες ήταν πολύ καλές. Διεκδίκησαν και οι δυο την νίκη. Είμαι ευχαριστημένος γιατί γνωρίζαμε ότι ο Αγροτικός Αστέρας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τα play-off και αν κέρδιζε θα μας έπαιρνε το πλεονέκτημα γιατί στο πρώτο ματς είχαμε φέρει ισοπαλία. Είχαμε πει με τα παιδιά πως αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον να μην χάσουμε. Ήμασταν τυχεροί στην φάση του πέναλτι.Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι αν και ήμασταν καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας δεν είχαμε την τελική πάσα για να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι. Στο α΄ μέρος ήμασταν καλύτεροι από τον Αγροτικό, ενώ στο β΄ ήταν ο Αγροτικός. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αν  και την μεγάλη φάση την είχε ο Αστέρας με το πέναλτι. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κ. Χάβο και στην ομάδα του».
Για την αλλαγή του Τσιτλακίδη που έπαιξε μόλις για 8 λεπτά ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Η αλλαγή έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλαμε να φάει κάρτα ο Μακρής αλλά δεν προλάβαμε και προέρχεται από τραυματισμό. Και δεν ήθελα να αλλάξω τις  ισορροπίες γιατί οι υπόλοιποι είναι έμπειροι παίκτες. Και ο Τσιτλακίδης αυτό που έκανε το έκανε πολύ καλά».
Γιώργος Γουμάγιας (παίκτης Πιερικού): «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Ξέραμε ότι ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα. Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ένα πολύ μεγάλο σερί. Και για μας σκοπός μας ήταν αν δεν κερδίσουμε να μην χάσουμε. Σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και προχωράμε για την συνέχεια. Για την φάση του πέναλτι δεν ήταν εσκεμμένο το χέρι που έκανε ο Κωνσταντινίδης  γιατί είχε το χέρι του πίσω. Σεβαστή η απόφαση του διαιτητή.  Είχαμε ενημερωθεί από τον προπονητή μας για το που στοχεύουν οι παίκτες του Αστέρα».
ΜΙΚΡΑ- ΜΙΚΡΑ
* Περίπου χίλια άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του Ευόσμου εκ των οποίων οι 200 φίλοι του Πιερικού.
** Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην μνήμη της κόρης του τραυματιοφορέα του Αγροτικού Αστέρα Χρήστου Τσιαμπάζη που η κόρη του «έσβησε» σε ηλικία 15 μηνών.
*** Το παρών στο γήπεδο έδωσε και ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού Γιάννης Ντούμος.
**** Ο Ηλίας Τζιόκας βρέθηκε στο γήπεδο του Αστέρα.
***** Ένα γύρο στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα συμπλήρωσε ο Μάκης χάβος. Το ντεμπούτο του το είχε κάνει στον αγώνα του α' γύρου με αντίπαλο τον Πιερικό.
(Μικρη Λιγκα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: