Σελίδες

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Πρωτάθλημα Νέων Β΄ Εθνικής Κατηγορίας - Πήρε τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός 0-3


Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ανώτεροι οι νέοι του Πιερικού και στα δύο ημίχρονα  πήραν δίκια τη νίκη από τους γηπεδούχους Νέους του  Αγροτικού Αστέρα  με 0-3 τέρματα.
Με τη νίκη τους αυτή οι Νέοι του  Πιερικού πήραν τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου, μια ήττα που ήταν άδικη πέρα για πέρα αφού οι Νέοι του  Πιερικού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Στη ρεβάνς ήταν και πάλι καλύτεροι και πέτυχαν τρία τέρματα χωρίς μάλιστα να απειληθούν άμεσα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν αμφίρροπο οι Νέοι του  Πιερικού κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και έφτασαν δίκαια στη νίκη.
Τα γκολ
Στο 20΄ ο Σεχολάρι με πολύ ωραία πάσα έβγαλε τον Παπαδόπουλος σε τετ-α-τετ με τον τερ/κα του Αγροτικού Αστέρα  Πασβάντογλου και αυτός με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1.
Στο 60΄ ο Μίγκος έβγαλε με κάθετη πάσα τον Παπαδόπουλος σε θέση βολής και ο τελευταίος με σουτ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έγραψε το 0-2.
Στο 88΄ ο   Τσανάκας μπήκε γρήγορα μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή σέρβιρε στον Παναγιωτίδη και αυτός εύκολα με σουτ έγραψε το 0-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις
Νέοι  Αγροτικού Αστέρα:  Πασβάντογλου, Σολεϊμετζίδης, Αθανασιάδης, Φασέας, Αμπελάς, Νικολόπουλος, Στάχτης, Σμίλτος (81 Καριουζίδης), Τσιρακίδης (46 Κυριακού), Καθάριος, Σολομωνίδης (46 Παπακωνσταντίνου).
Νέοι  Πιερικού:  Τσιντώτας, Καραγκούνης, Ντόσης, Κραγιόπουλος, Πανανός, Μπαρέκας (70 Τσιανάκας), Τσικαδέρης (75 Παναγιωτίδης), Μίγκος,  Παπαδόπουλος, Σεχολάρι, Καμπερίδης (62 Μετενίδης) (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: