Σελίδες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τρίποντο ανάκαμψης για Πιερικό, 3-1 τον Θρασύβουλο

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010
Ανεβάζοντας απόδοση στο 2ο ημίχρονο ο Πιερικός επιβλήθηκε με 3-1 του Θρασύβουλου για τη 13η αγωνιστική της Football League και ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το γκολ του Ζαχαρόπουλου στο 34', κόντρα στη ροή του αγώνα "πάγωσε" το ήδη "κρύο", από τις καιρικές συνθήκες και τον λιγοστό κόσμο, γήπεδο του Πιερικού και το ημίχρονο έληξε με το Θρασύβουλο προηγούμενο με 0-1. Οι Κατερινιώτες ρίσκαραν περισσότερο στο β' μέρος, κατάφεραν να ισοφαρίσουν νωρίς, με τον Γκουγκουλιά στο 52', μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Δήμου στο 73' και "σφράγισαν" τη νίκη με "τακουνάκι" του Κωνσταντινίδη στις καθυστερήσεις, ύστερα από πανέμορφο "σόλο" του Λόπεζ.
Το katerinisport.gr, ο κορυφαίος αθλητικός ιστότοπος της Πιερίας σας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την αναμέτρηση Πιερικός-Θρασύβουλος, για τη 13η αγωνιστική της Football League
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-1 (52' Γκουγκουλιάς σουτ, 73' Δήμου σουτ, 90'+ Κωνσταντινίδης-34' Ζαχαρόπουλος σουτ)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαμιχαϊλίδης, Ναλμπάντης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντέων, Γουμάγιας, Πουρτουλίδης-Μουστόγιαννης, Ζώνας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μουστόγιαννης (2η κίτρινη)
2' Εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη, ο Γουμάγιας απομάκρυνε σε κόρνερ.
3' Ο Μουστόγιαννης κράτησε τον Γκουγκουλιά σε αντεπίθεση του Πιερικού, με τον διαιτητή Σέζο να δείχνει το φάουλ και την κίτρινη κάρτα, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο παίκτης του Θρασύβουλου έπρεπε να αποβληθεί αφού ο Γκουγκουλιάς ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
7' Από κόντρα στον Παπαγεωργίου, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά κατευθυνόμενη προς τα δίχτυα του Σιδεράκη, όμως ο Σιδεράκης απέκρουσε σε κόρνερ.
17' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη, ο Σιδεράκης απέκρουσε σε κόρνερ.
24' Σέντρα του Παπαγεωργίου από δεξιά, Γκουγκουλιάς και Πουλάκος δε μπόρεσαν να μπουν στην πορεία της μπάλας και να απειλήσουν την εστία του Σιδεράκη 34' ΓΚΟΛ! 0-1: Από σέντρα του Μίχου, Τασίδης και Ζαχαρόπουλος διεκδίκησαν τη μπάλα με κερδισμένο τον έμπειρο επιθετικό του Θρασύβουλου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Γουμάγια κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
39' Ο Πουλάκος έστρωσε στον Γκουγκουλιά, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.
45'+ Σουτ του Γκουγκουλιά, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σιδεράκης.
ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ.
ΕΝΑΡΞΗ Β' ΜΕΡΟΥΣ.
46' Σουτ του Βαλεριάνου, από τη γωνία της μικρής περιοχής και αριστερά, απέκρουσε ο Γουμάγιας.
47' Γυριστό σουτ του Γκουγκουλιά, από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σιδεράκη.
52' ΓΚΟΛ! Ο Μιλόσκοβιτς από δεξιά έκανε σέντρα σουτ, και ο Γκουγκουλιάς δε δυσκολεύτηκε να προωθήσει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Θρασύβουλου και να κάνει το 1-1.
55' Φάουλ του Πουρτουλίδη με πάσα προς τον Γκουγκουλιά, αυτός έκανε το συρτό σουτ, μπλόκαρε όμως ο Σιδεράκης.
73' ΓΚΟΛ! 2-1: Από εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, από προσπάθεια του Τασίδη και ο Δήμου με δυνατό σουτ περίπου από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε τον Σιδεράκη κάνοντας το 2-1.
83' Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Πιερικού φάουλ. Υπήρξε μικροένταση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, με πρωταγωνιστές τους Γουμάγια και Μουστόγιαννη. Ο διαιτητής Σέζος τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους πρωταγωνιστές, η οποία για τον Μουστόγιαννη ήταν η δεύτερη, με αποτέλεσμα
να αποβληθεί από τον αγώνα.
85' Γυριστό σουτ του Κολοτούρου, η μπάλα κόντραρε στον Τασίδη και απομακρύνθηκε.
90' +1' ΓΚΟΛ! 3-1: Ατομική προσπάθεια του Λόπεζ, ο οποίος πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, μετακινήθηκε αριστερά, και την κατάλληλη στιγμή έκοψε τη μπάλα στην περιοχή, όπου ο Κωνσταντινίδης με τακουνάκι έκανε το 3-1.
90'+4' Σουτ του Κωνσταντινίδη, μπλόκαρε ο Σιδεράκης.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γουσούλης, Τασίδης,
Δήμου, Χατζής (69' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (87' Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης(90'+2' Γιαζιτζόγλου), Γκουγκουλιάς, Λόπεζ.
Στον πάγκο: Καρακούτσης, Αμπράμοβιτς, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Τόσκας,Κωνσταντινίδης.
Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Κολοτούρος, Κακαράς (75' Τσιλιγκίρης),Ζώνας, Μίχος (68' Αργυρόπουλος), Μουστόγιαννης, Ζαχαρόπουλος, Βαλεριάνος, Κατσίκης,Φρίμπονγκ (78' Πέκε), Πρίπου.
Στον πάγκο: Σερέπας, Καρράς, Πέκε, Τσούτσουρας, Θωμόπουλος.
- Μόλις 400 φίλαθλοι στις κερκίδες.
- Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι προπονητές της Βέροιας Σούλης Παπαδόπουλος και ΑΕ Ποντίων Γιώτης Σταματόπουλος.
Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Πιερικό
Πολύ καλό είναι το κλίμα στις τάξεις του Πιερικού μετά τη χθεσινή νίκη της ομάδας επί του Θρασύβουλου με 3-1, "τρίποντο" μάλιστα που επιτεύχθηκε με ανατροπή καθώς οι
φιλοξενούμενοι προηγούνταν στο ημίχρονο. Οι παίκτες του Σταύρου Διαμαντόπουλου,ωστόσο, δεν έχουν την πολυτέλεια του εφυσηχασμού μιας και την Τετάρτη ο Πιερικός "δοκιμάζεται" στη Δράμα κόντρα στην τοπική Δόξα.
Πάντως, στο "στρατόπεδο" του κατερινιώτικου συλλόγου επικρατεί πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο είναι πως από το χθεσινό παιχνίδι δεν προέκυψαν προβλήματα για τον Σταύρο Διαμαντόπουλο, με τον έμπειρο προπονητή να μην υπολογίζει μόνο στη συμμετοχή του τραυματία Μαρσέλο Πέντα. Όσον αφορά στο Νίκο Πουρτουλίδη, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη σε ποιο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του, με την απόφαση να παίρνεται έως αύριο.
Χθές οι παίκτες γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ, όσοι έπαιξαν προχθες κόντρα στον Θρασύβουλο προπονήθηκαν στις 10 το πρωί ενώ οι υπόλοιποι στις 10.30. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: