Σελίδες

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τα τμήματα βόλεϊ του Πιερικού


Πλούσιο είναι το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου αφού αγωνίζονται και οι τρεις ομάδες του Πιερικού. Άνδρες, Γυναίκες και κορασίδες δίνουν δύσκολους και κρίσιμους αγώνες για τη ..συνέχεια του πρωταθλήματος θέλοντας να κάνουν το 3 στα 3 και να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους για την επίτευξη των στόχων τους.
Η ομάδα των κορασίδων αγωνίζεται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Μύλωνα σε ένα παιχνίδι όπου με νίκη οι κορασίδες του Πιερικού σφραγίζουν την 1η θέση της βαθμολογίας και πηγαίνουν στα play-off για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και τα κορίτσια του Πιερικού έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να πετύχουν την νίκη, που θα τους δώσει και την 1η θέση της βαθμολογίας, μια θέση που βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό.
Η ομάδα των γυναικών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν στην Κατερίνη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο ΔΑΚ των ομάδα του Μύλωνα Γιαννιτσών. Οι παίκτριες του Πιερικού θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη επί του Μύλωνα, όπως συνέβηκε και στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού αγωνίζεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Κατερίνης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με την ομάδα του Άτλα Κιλκίς.
Οι άνδρες είναι αποφασισμένοι να ζευγαρώσουν τις νίκες τους και μάλιστα με 3-0 σετ για να συνεχίσουν χωρίς καμία απώλεια την προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία. Η τελευταία προπόνηση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου όπου θα ανακοινωθεί και η 12αδα που θα αγωνιστεί την Κυριακή.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό:
* τον κ. Κουτσιμάνη Θόδωρο και τις εταιρείες NISSAN, FORD, SUBARU & CHINA MOTOR
* Τους κ. Νικ. και Χρ. Λαμπαδαρίου και την ταβέρνα ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
* Το καφέ – μπαρ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια: