Σελίδες

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ "Τρένο" οι Κορασίδες του Πιερικού


ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (16-25, 10-25,20-25)
Από νίκη σε νίκη πηγαίνουν οι κορασίδες του Πιερικού, όπου σαν ένα ασταμάτητο τρένο κερδίζουν συνεχώς κάθε παιχνίδι και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας.. του πρωταθλήματος των κορασίδων. Η ομάδα του Πιερικού κέρδισε μέσα στο Αιγίνιο με 3 - 0 σετ την τοπική ομάδα της Νίκης Αιγινίου παίζοντας πολύ όμορφο βόλεϊ, που ανάγκασε το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο να χειροκροτήσει τα κορίτσια του Πιερικού που έδειξαν ότι είναι μια ομάδα που παίζει ολοκληρωμένο βόλεϊ, μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά το παιχνίδι παίρνοντας πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ από την αρχή του σετ, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή Κ. Σαρρή να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες παίκτριες της ομάδας, κερδίζοντας το με 25 - 16.
Στο 2ο σετ η ομάδα του Πιερικού παίζοντας πάρα πολύ καλά δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Νίκης με αποτέλεσμα να κερδίσει και αυτό το σετ με 25 - 10.
Στο 3ο σετ είχαμε μια επανάληψη της εικόνας των δυο πρώτων σετ, έπαιξαν όλα τα κορίτσια της ομάδας κερδίζοντας το σετ με 25-20.
Κορυφαία του αγώνα για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν η Μουλαδάκη Κων. ενώ την ακολούθησαν σε απόδοση οι Τσολακίδου Σ., Καλπακίδου Ευδ. και Μάτιου Μ.
Η σύνθεση
Μάτιου, Φακοπουλίδου, Καλπακίδου, Μουλαδάκη, Χαραλαμπίδου, Τσολακίδου, Μαυρίδου, Παπαδοπούλου, Παρθενίδου, Τσιουτσιούλη, Κωνσταντινίδου, Πορτοκαλίδου.
Τα άλλα αποτελέσματα
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (2) 3-2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-3
ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3
Η βαθμολογία
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 17
2 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 17
3 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (2) 15
4 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 10
5 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 11
6 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 7
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η διοίκηση και οι προπονητές του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν θερμά τους κ. Νικ. και Χρ. Λαμπαδαρίου και την ταβέρνα ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ για την ευγενική χορηγία τους σε αθλητικό υλικό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές - καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 begin_of_the_skype_highlighting              6944995697      end_of_the_skype_highlighting και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752 begin_of_the_skype_highlighting              6948724752      end_of_the_skype_highlighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια: