Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Φουλ επίθεση για τη Σούπερ Λίγκα! - Παμπιερική συνέλευση για τον Πιερικό μας


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 Αθλητισμός
Την πεποίθησή τους ότι ο Πιερικός στο τέλος της σαιζόν θα βρίσκεται στα "σαλόνια" της Σούπερ Λίγκας και την υπόσχεση ότι θα κάνουν ό, τι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα στην επίτευξη του στόχου εξέφρασαν επώνυμοι και ανώνυμοι φίλοι της ομάδας, παλαιά μέλη διοικήσεων, παλαίμαχοι και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο παμπιερικό κάλεσμα στήριξης στην ομάδα, που απηύθυνε ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα.
Το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Πιερικού, μαζί με τον προπονητή Γιώργο Χατζάρα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία ζήτησαν τη μαζική στήριξη των φιλάθλων για να αποτελέσουν αυτοί τον δωδέκατο παίκτη στην προσπάθεια για προβιβασμό.
Σε μια "ζεστή πιερική βραδιά", όπως τη χαρακτήρισε, ο Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε τη μαζική στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να πετύχει την άνοδο, τονίζοντας ότι αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές στιγμές ακούστηκαν συνθήματα υπέρ του Πιερικού, στα οποία δεν... αντιστάθηκαν ούτε οι επώνυμοι φίλαθλοι που ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των απλών οπαδών, δίνοντας μια γεύση του τι θα συμβεί στις κερκίδες του γηπέδου, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Λάρισα.
"Κοντεύουμε να κλείσουμε 20 χρόνια απουσίας από την Α? Εθνική. Αξίζει ένα μεγάλο εύγε στον αείμνηστο Μανώλη Πέρρο και στη διοίκηση Ντούμου και Ελευθεριάδη που σταθεροποίησαν την ομάδα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο.
Δεν μπορούμε να είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι, δε σας κάλεσα εδώ για να κάνουμε έρανο για τον Πιερικό. Θέλω απλώς να είστε κοινωνοί μίας κατάστασης" είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Πιερικού ο οποίος έθεσε το δίλημμα "συντηρητική πορεία" ή "φουλ επίθεση για την άνοδο" για να "εισπράξει" φυσικά ομόφωνο και ηχηρό το "ναι, δυνατά για την άνοδο".
"Το γήπεδο της Κατερίνης πρέπει να γίνει απόρθητο κάστρο. Σας ζητώ να γίνετε πολλαπλασιαστές της στήριξης προς την ομάδα. Ο κοιμώμενος γίγαντας, ο κόσμος του Πιερικού πρέπει να ξυπνήσει" τόνισε χαρακτηριστικά ο "ισχυρός άνδρας" του Πιερικού.
"Είναι σημαντικό να είμαστε κοινωνοί των προσπαθειών μίας διοίκησης που φαίνεται ότι τα καταφέρνει πολύ καλά. Αισθάνομαι περήφανος που η Κατερίνη έχει μία τέτοια ομάδα και έχουμε υποχρέωση στην ιστορία του Πιερικού, να στηρίξουμε την ομάδα. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε στο γήπεδο και ειδικά την Τετάρτη να συμπαρασύρουμε και 4-5 φίλους μας. Ας σταματήσουμε έστω για λίγο τις γκρίνιες και τις κακιούλες" είπε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Σάββας Χιονίδης.
Στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο σύλλογος παλαιμάχων για να συμπαρασταθεί στην ομάδα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Πιερικού, Νίκος Καλαμπάκας, ενώ ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας Νίκος Παπαζιώγας, αναφέρθηκε στα κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του Πιερικού τα οποία εκδόθηκαν με πρωτοβουλία πέντε φιλάθλων του Πιερικού, στην οποία μετέχει και ο ίδιος μαζί με τους Σατραζέμη, Χατζηκώστα, Κελαηδίτη, Τσικαδέρη).
Ο αναπληρωτής δημάρχου Κατερίνης, Ζήνων Σατραζέμης, συγκίνησε με την αναφορά του στον πατέρα του, μπαρμπα-Τσέλιο, έφορο του Πιερικού, ο οποίος παρότι είχε να θρέψει 6 παιδιά, την εποχή της συγχώνευσης του Ολύμπου και του Μ. Αλεξάνδρου, η οποία "γέννησε" τον Πιερικό, χάρισε χρήματα που του οφείλονταν από την ομάδα του Ολύμπου όπου ήταν έφορος. "Με την ίδια αγάπη πρέπει να περιβάλουμε τον Πιερικό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζήνων Σατραζέμης.
Μίλησαν, μεταξύ άλλων, οι παλαίμαχοι του Πιερικού, Λάκης Παπαϊωάννου, Γιώργος Κωστίκος, ο Γ. γραμματέας του ΣΦΙΠ, Γιώργος Λάλας, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού, Πασχάλης Τσιτιρόκης, οι πρώην πρόεδροι του Πιερικού, Γιάννης Ντούμος και Διονύσης Κωτούλας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Αντώνης Παπαπετρίδης, οι Πρόεδροι του Pierikos Club Melanoleykoi και του ΣΟΠ-Θύρα 5, οι χορηγοί της ομάδας Αμβροσιάδης και Μετενίδης.
Κοινή ήταν η αισιοδοξία όλων ότι ο Πιερικός μπορεί να πετύχει το στόχο της ανόδου ενώ άπαντες δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν το παν προς αυτή την κατεύθυνση.
"Έχουμε ανάγκη αυτή τη στήριξη. Ο Πιερικός δεν μπορεί να είναι ουραγός και αυτό είναι υπόθεση όλων μας" ήταν τα λόγια του Κώστα Παπαδόπουλου στο τέλος της συνάντησης, με όλους τους παρευρισκόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: