Σελίδες

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ - 1ο ΟΑΚΑ Κατερίνης ώρα 19:00


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 Αθλητισμός
Την Λάρισα υποδέχεται σήμερα ο Πιερικός στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι Κατερινιώτες του Γιώργου Χατζάρα μετρούνε έξι νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις, αποτελέσματα που τους έφεραν σε απόσταση βολής από την απ' ευθείας άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.
Η προετοιμασία για το σημερινό παιχνίδι ολοκληρώθηκε με χαλαρή προπόνηση στην οποία δεν πήρε μέρος ο Χρήστος Κουτσοσπύρος και είναι το μοναδικό ερωτηματικό για το Γιώργο Χατζάρα.
Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ταλαιπωρείται από μία ίωση, ανέβασε υψηλό πυρετό χθες και προχθές και ο Θεσσαλονικιός προπονητής θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγωνιστεί τη θέση του θα πάρει στο αρχικό σχήμα ο Γιώργος Γκουγκουλιάς. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μαρτσέλο Πέντα και ο Γιώργος Χατζάρας συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει την 18άδα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει στις 19:00.
Θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ TV και θα το διαιτητεύσουν οι κ.κ. Σταύρος Μάνταλος - Θανάσης Ταρανάς - Σπύρος Νικολάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: